Ad! Gnaver syet ind i kjole fra Zara

Ad! Gnaver syet ind i kjole fra Zara

image title: 
Foto: Oleg Zhukov/123rf.com
En uheldig episode hændte for amerikaneren, Cailey Fiesel, der fandt en død gnaver syet ind i sin nye kjole fra Zara. Dette har fået hende til at lægge sag an mod den store tøjkæde, hvor hun har købt kjolen.
 
”Om eftermiddagen den 5. juli 2016 tog Cailey Fiesel på shoppetur i Zara-butikken på Greenwich Avenue, Greenwich Connecticut. Hun købte den dag to kjoler fra stativet, tog dem med hjem og hængte dem i sit skab. Den ene af de kjoler var en sort kjole, herefter omtalt som "kjolen",” sådan indledes anklageskriftet fra Cailey Fiesel mod Zara-kæden ifølge SE og HØR.
 
Få uger efter købet, tog Cailey Fiesel kjolen på for første gang. Hun tog på arbejde, og lagde imidlertid ikke mærke til lugten, der fulgte hende, når hun bevægede sig rundt på arbejdspladsen. Senere på dagen bemærkede hun, at det føltes som om, der var en løs snor, som strejfede hendes ben.
 
LÆS OGSÅ: Vild med dans-deltager: Færdig med de sociale medier
 
Da hun bøjede sig ned for at inspicere den løse snor, fandt hun noget helt andet. Der var nemlig en stor bule på kjolen, og der stak et ben ud af syningen. Benet stammede fra en ubestemt gnaver, der var blevet syet ind i kjolen under produktionen.
 
Den forskrækkede Caily Fiesel tog straks kjolen af, men skaden var allerede sket. Hun havde fået udslet på benet, som var overført fra gnaveren.
 
Derfor sagsøger den unge kvinde ikke kun tøjfirmaet for den psykiske belastning, men også erstatning for den sygdom, som det døde dyr overførte til hende.
 
Skal kvinden modtage erstatning for episoden?
 
Se & Hør 
Tags: 
Nøgleord: