Adam Price skal skilles: Vi tager konsekvensen

Adam Price skal skilles: Vi tager konsekvensen

image title: 
Foto: bacho12345/123rf.com
Efter fem års ægteskab og næsten otte års samliv er kærligheden brast mellem Adam Price og Mischa Jemer. Det skriver ugebladet TÆT PÅ ifølge BT.

”Efter snart otte år sammen har vi besluttet at gå hver til sit. Vi har elsket og levet stort og voldsomt og har været på utallige eventyr,” fortæller parret ifølge BT i en fælles udtalelse til TÆT PÅ.

”Men stort arbejdspres og hverdagens mange udfordringer har også kostet, og det tager vi konsekvensen af,” fortsætter de.

Det snart tidligere ægtepar har i mange år også dannet parløb rent professionelt, og de forbliver da også fortsat venner.

LÆS OGSÅ: Alene efter 29 år: Nu skal Lis Sørensen skilles

Ikke overraskende var det til en prisfest for kokke, som Mischa Jemer blandt andet står bag, at de to mødtes første gang.

”Hun syntes hverken jeg var pæn eller interessant, og så har man jo et problem. Så det eneste, jeg kunne gøre, var at spørge, om vi ikke skulle mødes og evaluere eventen for at finde ud af, hvordan vi kunne gøre det bedre næste år,” fortalte Adam Price i 2013 til Alt for damerne.

I december 2011 gik han ned på knæ i Sydfrankrig, og i juli 2012 sagde de to turtelduer så ja til hinanden i Frederiksberg Kirke.

50-årige Adam Price har to børn fra tidligere forhold. Han er blandt andet kendt fra tv-programmet ’Spise med Price’, hvor han laver mad sammen med sin storebror, James Price.

Hvad kender du bedst Adam Price for?

BT
Tags: