Advarsel: Åben ikke denne mail fra Skat

Advarsel: Åben ikke denne mail fra Skat

image title: 
Francis Dean /123rf.cm
Hvis du modtager en mail fra Skat én af de kommende dage, hvor der står, at du skal have penge tilbage, så er det en god idé at læse mailen igennem en ekstra gang.

For i øjeblikket er der falske mails i omløb, der til stor forveksling ligner de mails, du normalvis modtager fra Skat. Mailen er nemlig sat professionelt op, med Skats logo og indledes med ’Kære skatteyder’.

Ved et nærmere kig på selve teksten i mailen er det muligt at se, at der er noget som ikke stemmer overens. For teksten er skrevet på gebrokken dansk, der virker til at være oversat direkte gennem en søgemaskine.

LÆS OGSÅ: Stein Bagger snød mig for en halv mia.

I mailen står der blandt andet:
”At modtage din refusion, kan du udfylde og indsende den afgiftsgodtgørelse form”, skriver BT.

Ligeledes indeholder mailen et link, der ikke virker og afsenderen af mailen er foruden Skat også angivet som flyselskabet RyanAir.

Den falske mail fra Skat er langtfra enestående, men en større problematik som Skat er opmærksom på. Derfor har Skat oprettet hjemmesiden www.skat.dk/falskemails, der kan give dig indsigt i, hvad du skal være opmærksom på i forhold til falske mails.

På hjemmesiden står der blandt andet, at Skat hverken vil bede om dine konto- og betalingsoplysninger eller personlige oplysninger i en mail.

Har du nogensinde modtaget falske mails fra Skat?

BT
Tags: 
Nøgleord: