Afsløret: Glemte vigtig detalje i forsikringssvindel

Afsløret: Glemte vigtig detalje i forsikringssvindel

image title: 
Foto: Pixabay
To kvinder blev ofre for deres eget svindelnummer, da de tilbage i 2013 prøvede at søge om erstatning fra forsikringsselskabet efter et indbrud, som aldrig havde fundet sted. Det skriver Nordjyske.dk.
 
De to kvinder på henholdsvis 40 og 28 år anmeldte et falsk indbrud i den ældste kvindes hjem, hvor de sagde, at der var blevet stjålet ting for en værdi på 150.000 kroner.
 
Kvinderne havde båret alle møbler og ejendele ned i lejlighedens kælderrum og tog efterfølgende billeder af tingene, som de indsendte til forsikringsselskabet.
Forsikringsselskabet blev dog hurtigt mistænksomme og fandt ud af, at noget ikke helt stemte, og det viste sig at være helt rigtigt.
 
LÆS OGSÅ: Bank stjal død mands penge
 
De billeder som kvinderne havde taget af de 'stjålne' genstande, viste sig at være blevet taget efter den dag, 'indbruddet' havde fundet sted.
 
Den 40-årige kvinde tilstod onsdag i retten, at de to kvinder havde forsøgt at snyde forsikringsselskabet, mens den 28-årige nægtede.
 
Den ældste kvinde er blevet idømt fem måneders betinget fængsel, mens den 28-årige har fået fire måneders betinget fængsel. Den 28-åriges dom var en tillægsstraf til en tidligere dom.
 
Den 40-årige kvinde modtog dommen på stedet, mens den 28-årige udbad sig betænkningstid i forhold til en eventuel anke.
 
Har du nogensinde snydt dit forsikringsselskab, eller har du overvejet det?
 

Ekstra Bladet 
Tags: