Afsløret løgn firedobler pædofils dom

Afsløret løgn firedobler pædofils dom

image title: 
Foto: vlue/123rf.com
En britisk, mandlig model, Reid Bames, blev i sidste måned dømt et års fængsel efter at have forgrebet sig på en 14-årig pige.
Til at starte med fik Reid Bames forklaret overgrevet, som noget der bare skete ”tilfældigt”. Efterfølgende klagede pigens forældre over fremlæggelsen af hændelsen, fordi de mente, at datteren bevidst blev lokket til at mødes med manden.

De fremlagde overfor retten, at der havde foregået en længere korrespondance mellem den 23-årige model og datteren, inden de mødtes.

Derfor mente forældrene, at straffen burde øges, fordi der ikke var tale om noget, der bare skete ud af det blå.
De kunne fremlægge beviser for, at Reid Bames sendte deres datter beskeder på Facebook, hvor han opfordrede hende til at kontakte ham. Ifølge anklageren var det tilmed meget tydeligt, at der var tale om en ung skolepige, da hun var iklædt skoleuniform på mange af billederne, og det fremgik også i hendes profiltekst, at hun gik i skole.

LÆS OGSÅ: Lærer krævede nøgenbilleder for gode karakterer

Reid Bames foreslog i første omgang pigen, at de skulle mødes på et hotel, hvilket hun afslog, fordi hun fik mistanke om, at han var en del ældre end hende. Senere skrev Bames på sin Facebook-væg, at han kom til byen Newcastle, og spurgte hende igen, om de skulle mødes sammen med to af hans venner. Pigen indvilligede til sidst.

Gruppen indledte en gemmeleg, der ifølge anklageren med vilje resulterede i, at pigen og Bames endte alene sammen, hvor overgrebet skete.

Ifølge anklageren vidste pigen ikke, hvordan hun skulle forholde sig, men har hele tiden fortalt sandheden overfor dommeren.
Dommeren giver nu familien medhold og har udtalt følgende:

"I modsætning til hvad jeg tidligere blev forklaret, var der en direkte kontakt mellem dig og pigen, før I mødtes i byen her, lød dommerens ord, kort inden han hævede straffen til fire år. 
 
Er det retfærdigt at firedoble straffen?

Dagens.dk
 
Tags: 
Nøgleord: