Afsløring: ’Vild med dans’-par går fra hinanden

Afsløring: ’Vild med dans’-par går fra hinanden

image title: 
Yanming Zhang/123rf.com
Skuespilleren Johannes Nymark og danseren Silas Holst der begge er kendt fra underholdningsprogrammet ’Vild med dans’ har besluttet, at de skal skilles.

”Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Joe og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd,” det skriver Silas Holst ifølge BT på sin Facebook.

Parret blev forlovet i 2012 og gift den 3. juli 2013 i Las Vegas. Sammen med veninden Louise Mahnkopf har de to børn, sønnen Bob Jones og datteren Maggie My.

LÆS OGSÅ: Tabt gnisten? Sådan øger du sexlysten

Foruden Vild med dans har parret også deltaget i tv-serien ’Silas, Johannes og Louise’, som fulgte regnbuefamiliens liv helt tæt på.

Selv om Johannes og Silas ikke længere skal være sammen som ægtemænd, skilles de som venner.

”Vi har stadig en kæmpe kærlighed til hinanden, men den gnist der holder to mennesker sammen som par er på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart forsvundet. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde,” skriver Silas Holst på sin Facebook.

Samtidig giver Silas Holst udtryk for, at familien gerne vil have ro til at affinde sig med den nye situation og ønsker derfor ikke at kommentere yderligere på situationen.

Hvad er din holdning til regnbuefamilier

BT
 
Tags: