Afsløring: 10.000 danskere ramt af flyaflysninger

Afsløring: 10.000 danskere ramt af flyaflysninger

image title: 
tykhyi/123rf.com
Hvis du skal på ferie i september eller oktober og rejser med Ryanair, kan det være en god idé at tjekke din flyafgang en ekstra gang.

For Ryanair har netop offentliggjort en liste over en række aflyste afgange i september og oktober. Det skriver netmediet check-in.dk ifølge BT.

Det drejer sig i alt om 60 aflyste afgange til og fra danske lufthavne, som vil påvirke op mod 10.000 danskere.

Især flyafgange mellem København og Charleroi nær Bruxelles vil blive berørt af aflysningerne. Hele 40 aflysninger vil være på denne strækning og ligge på mandage, tirsdage, fredag og lørdage.

LÆS OGSÅ: Ryanair afslører nu helt nye bagageregler

Derudover vil der også være aflyste afgange fra Aarhus, Aalborg og København til Stansted lufthavn i London.

De mange flyaflysninger skyldes, at piloterne hos Ryanair skal afvikle ferie.

Koncernchef hos Ryanair Michael O’Leary beklager aflysningerne i en pressemeddelelse:

”Vi giver vores uforbeholdne undskyldning til de kunder, hvis rejse vil blive forstyrret. Vi forsikrer dem, at vi vil gøre vores yderste for at sikre, at vi kan booke dem om til andre flyafgange på samme dag eller den efterfølgende dag,” skriver han ifølge BT.

Koncernchefen forsikrer, at man vil ændre planlægningen og måden for hvordan der afvikles ferie inden næste år, så det samme ikke kommer til at gentage sig.

For første gang i flyselskabets levetid, har Ryanair oplyst i en officiel meddelelse, at de forurettede kunder har mulighed for at søge kompensation i henhold til EU-forordningen EU261/2004. Det oplyser check-in.dk ifølge BT.

Hvad tænker du om aflysningerne?

BT 
Tags: 
Nøgleord: