Afsløring: DR-par venter deres første barn

Afsløring: DR-par venter deres første barn

image title: 
Foto: rido/123rf.com
X Factor-vært Sofie Linde og tv-vært Joakim Ingversen skal være forældre til deres første barn. Det afslørede DR-parret søndag på Instagram, hvor de lagde et billede op under et trafikskilt med teksten ’Børn på vej’.

Over for Ekstra Bladet bekræfter DR den glædelige nyhed, og samtidig slår de fast, at graviditeten ikke lader til at få konsekvenser for den kommende sæson af X Factor.

”Vi har aftalt med Sofie, at vi har en back up-plan klar, hvis det bliver nødvendigt. Det er jo første gang, hun er gravid, så vi har sikret os, at hun har talt grundigt med sin jordemoder om det, og at hun ved, hvad hun går ind til,” siger DR’s underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, til Ekstra Bladet, inden han fortsætter:

”Men er det ikke fantastisk, at hun er gravid, og at vi skal have en gravid vært på X Factor,” lyder det fra en tydeligt begejstret Jan Lagermand Lundme.

LÆS OGSÅ: 40-årig TV-vært er blevet mor for første gang

Nyheden om Sofie Lindes graviditet får et ekstra strejf af charme, da hun i løbet af seneste sæson af X Factor måtte lægge øre til graviditetsrygter.

Dem dementerede hun på Instagram med et billede og teksten ’Nej, jeg er ikke gravid – bare glad for sovs og kartofler’.

Hvem, tror du, er back up for Sofie Linde som X Factor-vært?

Ekstra Bladet