Afsløring: I denne alder er du smukkest

Afsløring: I denne alder er du smukkest

image title: 
Cathy Yeulet/123rf.com
Hvis du er i trediverne og kun syntes det går ned ad bakke med dit udseende, så bør du læse med her. For ny forskning viser, at de smukkeste mennesker i snit er 38,9 år. Det skriver telegraph.co.uk ifølge Videnskab.dk.

Studiet er foretaget af et hold forskere fra Boston University School of Mecidine, der har undersøgt en liste over de smukkeste kendte mennesker i magasinet People.

Konklusionen på studiet lød, at skønhedsidealet har ændret sig, for i 1990 var de smukkeste mennesker i gennemsnit 33,2 år.

LÆS OGSÅ: Så dyrt har Linses udseende været

Desuden viser studiet ligeledes, at hele fyrre procent af smukkeste mennesker er mørke i huden, mens der kun var tale om firetyve procent i 1990.

Den ledende forsker fortæller, at medierne spiller en afgørende rolle i forhold til resultaternes ændring.

”Ved en gennemgang af listen over de smukkeste mennesker i verden i magasinet People, har vi fundet ud af, at skønhedsidealerne har ændret sig, i takt med at mennesker lærer at tilpasse de nye kulturer og forskellige normer, som medierne præsenterer,” fortæller Neelam Vashi, der er adjunkt ved Boston University School of Medicine og leder af det nye studie, skriver telegraph.co.uk ifølge Videnskab.dk.

I hvilken alder mener du, at folk er smukkest?

Videnskab.dk 
Tags: