Afsløring: Nye unge navne med i ’Vild med dans’

Afsløring: Nye unge navne med i ’Vild med dans’

image title: 
Foto: belchonock/123rf.com
Torsdag kunne TV 2 offentliggøre hele to nye navne til den kommende sæson af ’Vild med dans’, hvor svømmeren Mie Ø. Nielsen og bloggeren Julia Sofia Aastrup er de nyeste navne på deltagerlisten.

20-årige Mie Ø. Nielsen har vundet både VM- og OL-medaljer, og hun ser frem til udfordringen, selvom der venter lidt af et sceneskift fra dagligdagen.

”Normalt er jeg ikke så meget for at danse, men jeg tager det her som en kæmpe udfordring og mulighed. Jeg kommer jo til at lære at danse rigtigt,” siger Mie Ø. Nielsen til TV 2, inden hun fortsætter:

”Jeg er ikke vant til at gå i kjoler, normalt har jeg bare håret sat op i en knold, og jeg går ikke med makeup, så det bliver noget af en forvandling, jeg kommer til at gå igennem.”

LÆS OGSÅ: Takkede nej i 10 år: Rapper med i 'Vild med dans'

Mens de fleste sportsinteresserede sandsynligvis har hørt om Mie Ø. Nielsen, er den anden deltager, Julia Sofia Aastrup, nok mindre kendt – i hvert fald i den ældre generation.

Den 19-årige blogger lever nemlig af at give skønheds- og madtips til sine mange følgere på Youtube og Instagram, og det har da også været svært for hende at holde på hemmeligheden.

”Det er så rart, at det endelig er ude, for det er noget, jeg har glædet mig sindssygt meget til at kunne dele med folk,” siger Julia Sofia Aastrup til TV 2.

I vanlig blogger-stil planlægger hun da også allerede at give sine følgere et indblik i, hvad der foregår, når kameraerne er slukkede.

”Jeg tror, det er noget helt andet, end hvad man ser i fjernsynet, og det glæder jeg mig til at vise lidt af til mine følgere,” lyder det fra Julia Sofia Aastrup.

Havde du hørt om Mie Ø. Nielsen og Julia Sofia Aastrup? 

TV 2 og TV 2