Afsløring: Sådan lever Stein Bagger nu

Afsløring: Sådan lever Stein Bagger nu

image title: 
Ivan Mikhaylov/123rf.com
I dag bor Stein Bagger i en forstad til den svenske hovedstad, Stockholm, under navnet ’Sten Hansen’. Her forsøger han at leve et almindeligt liv væk fra offentlighedens søgelys. I forstaden bliver der hverken børstet tænder i champagne eller båret morgenkåbe af guld, forklarer Stein Bagger.

”Har man lavet det, som jeg har lavet, så får man en velfortjent straf, og den skal man tage. Og det gør jeg også, fordi der er ingen tvivl om, at den straf er berettiget”, siger han.

Tilbage i 2009 blev Stein Bagger idømt syv års ubetinget fængsel for svindel og dokumentfalsk for mere end 800 millioner kroner i virksomheden IT Factory, som han også var direktør for.

Efter fem år bag tremmer blev Stein Bagger prøveløsladt, og siden har han levet sit liv i skjul i den lille forstad til Stockholm – langt væk fra offentligheden, venner og familie.

​LÆS OGSÅ: Pas på: Politi advarer imod mails

Den største bevæggrund for ikke at være i Danmark, skyldes datteren, fortæller han.

”Det, hun har været udsat for, er egentlig værre end det, jeg har været udsat for. Og de mennesker, som har været involveret rundt omkring hende. Jo mere fred de kan få, jo bedre er det, Så det er for deres skyld, at jeg ikke længere er i Danmark”, siger Stein Bagger.

Lige siden Stein Bagger er blevet dømt for svindel og dokumentfalsk, har myndighederne jagtet de mange millioner, som synes at være sporløst forsvundet. Det drejer sig om mere end 200 millioner kroner.

Der er flere teorier om de mange millioner, men det eneste man ved, er, at de er sendt ud af Danmark.
 
Stein Bagger vil fortsat leve sit liv i skjul i det nordlige Sverige. I dag prøver han at finde noget nyt at lave, men lige nu er han arbejdsløs.
 
Hvad er din holdning til Stein Bagger?

Msn
 
Tags: 
Nøgleord: