Afsløring: Sådan scorer du Mascha Vang

Afsløring: Sådan scorer du Mascha Vang

image title: 
Michal Bednarek/123rf.com

Det er hårde adgangskrav som det konservative folketingsmedlem, Rasmus Jarlov har måtte bestå for at vinde Mascha Vangs hjerte. Hvis du spekulerer på, hvorvidt du også ville kunne score den kræsne reality-stjerne, kan du finde svaret her.

For Mascha Vang udtrykker tydeligt, hvad hun forventer af en mand på sin blog– hvor hun netop har offentliggjort en lang liste over plusser og minusser ved mænd, som hun har lavet sammen med to singleveninder.

Det er i den grad tydeligt, at den 37-årige kvinde ikke har sat forventningerne lavt, når det kommer til plusserne, hvori der både indgår lækker krop, flot tøjstil og god duft – så du kan godt skynde dig ned i træningscenteret, og på vejen hjem kan du lige smutte forbi magasin.


”Klæder sig ordentligt. Med alt vi gør, så er det som minimum at forvente, at han gør sig umage. Vi sætter meget stor pris på det. Tak. Og ja, det koster penge. Det gør gjorde dine kæmpe højtalere også (dem kan du evt. bare sælge),” skriver Mascha ifølge BT på sin blog.

LÆS OGSÅ: Så mange skal du have sex med inden ægteskabet

Udover det ydre indeholder listen også en lang række krav til en mands personlighed. Du skal blandt andet være empatisk, humoristisk, charmerende og en gentleman.

”En gentleman betaler regningen, medmindre man spiser ude flere gange om ugen. Hvis økonomien ikke er til det, så napper vi hellere en rugbrødsmad hjemme. Det er ikke et spørgsmål om penge, men om maskulinitet, ” fortæller Mascha på bloggen.

På minuslisten er der heller ikke sparet på adgangskravene til både det indre og det ydre. Det er et stort turn-off, hvis en mand drikker cola eller kaffe, har slidte underbukser og strømper eller ikke er en sand romantiker.

Hvis du synes kravene lyder for høje og fuldstændig urimelige, så er du måske ikke den eneste. Både racerkøreren Nicolas Kiesa og komikeren Andreas Bo er begge ekskærester til Mascha Vang og derfor fortid for realitystjernen – om det skyldes nogle af nogle af minusserne på listen, skal vi ikke kunne sige.

Se hele listen her

Hvad tænker du om Mascha Vangs krav?


BT


Tags: 
Nøgleord: