Alternativt job: Tjen 26.000 på din afføring

Alternativt job: Tjen 26.000 på din afføring

image title: 
Foto: Tyler Olson/123rf.com
Det lyder næsten for mærkeligt til at være sandt, men den skulle være god nok. Til et forskningsprojekt søger Privathospitalet Aleris-Hamlet i Søborg personer, der tre-fire gange om ugen vil donere en prøve af deres afføring.

Det skriver BT.

Forskningsprojektet søger at kurere tarmsygdomme, og for at blive donor skal man opfylde visse krav, heriblandt have normal afføring, hvilket vil sige normal konsistens og gå på toilettet en-to gange dagligt.

Derudover skal man være sund, rask og normalvægtig, have et beskedent alkoholforbrug og intet tobaksforbrug. Som et sidste krav skal man bo i Københavnsområdet.

LÆS OGSÅ: Mand får dødsdom efter Facebook-opslag

Hospitalet ser desuden gerne, at man kan levere afføringsprøver tre-fire gange om ugen i tidsrummet 7-14, men så får man til gengæld også 200 kroner pr. prøve – eller 250, hvis man selv afleverer prøven i stedet for at lade hospitalets personale afhente den.

Vælger man sidstnævnte metode fire gange om ugen, i de seks måneder forsøget står på, kan man tjene hele 26.000 kroner, og det må da også siges at være en slags penge.

Aleris-Hamlet oplyser dog på sin hjemmeside, at der har været så stor interesse for projektet, at der lige nu er lukket for tilmeldinger. Er du interesseret i ”jobbet”, må du derfor forhøre dig om en mulig venteliste.

Kunne du overveje at deltage i projektet?

BT
Tags: