Altid missionær? Det fortæller det om din mand

Altid missionær? Det fortæller det om din mand

image title: 
Foto: Antonio Guillem/123rf.com
Alle mænd har en position, de foretrækker mere end andre under sex, og det kan faktisk sige en hel del om mandens personlighed, hvilken stilling han bedst kan lide. Det skriver Lajkat ifølge BT.
 
Herunder følger en guide, der forklarer, hvad de forskellige sexstillinger siger om en mands personlighed.
 
Missionæren 
Den klassiske og lidt kedelige, der ikke kræver meget kreativitet. Derfor vil en mand, der foretrækker missionæren, nok have et job, hvor han arbejder slavisk uden at tænke meget selv.
 
Doggystyle

Elsker han denne, elsker han røve. Han er sandsynligvis også ret glad for sit eget udseende og for at kigge på andre kvinder, så lad være med at vende ryggen til for ofte – eller røven for den sags skyld.
 
Stående
Hvis han godt kan lide at dyrke sex stående, har han sandsynligvis et problem med jeres højde, eller også er han lidt spøjs og kan godt lide de vinkler, stående sex giver.
 
LÆS OGSÅ: Få gang i sexlysten med disse madvarer

 
69’eren
Denne stilling er for den travle og praktiske type, der gerne ser det hele klaret hurtigst muligt. Han stønner højere end kvinden og skynder sig at nå klimaks.
 
Kvinden øverst
Han er enten doven, eller også lider han af rygproblemer. Han er typen, der glemmer fødselsdage og trækker sig fra forhold, når det bliver lidt svært.
 
Skeen
Hvis dette er din partners yndlingsposition, har I et problem, for det betyder enten, at han har haft sex med så mange kvinder, at han er blevet ligeglad, eller at han er egoistisk.
 
På gulvet
Dette er hans favoritstilling, hvis han har sex med en ny partner hver weekend, for det er ikke så forpligtende at have sex på gulvet. Desuden tror han, at han er guds gave til samlejet, men med al sandsynlighed er det overhovedet ikke tilfældet.
 
Hvilken sexstilling er din favorit?
 
BT
 
Tags: 
Se debatter