Amalie og Peter indrømmer romantisk genforening

Amalie og Peter indrømmer romantisk genforening

image title: 
Foto: Maryna Pleshkun/123rf.com
Snart ruller der en ny sæson af TV3-programmet ’Forsidefruer’ over skærmen, og i forbindelse med traileren for det nye program ses Amalie Szigethy plante et kys på sin tidligere kæreste, Peter Birch.

”Der vil altid være noget mellem Peter og mig. Det slår gnister, når vi ses. Specielt når der er alkohol indblandet,” fortæller hun fnisende dagen derpå, da de andre forsidefruer spørger, om de har været i seng sammen.

Om de har det, vil Amalie dog ikke afsløre, og hun understreger også, at de bare er venner.

”Men han er en stor del af mit liv, og jeg synes, at det er helt fantastisk, at vi har kunnet bevare vores gode venskab,” siger hun i et interview til Ekstra Bladet, og til spørgsmålet om, hvorvidt de er det, man kalder venner med fordele, svarer hun:

”Haha... Det ved jeg ikke, om man kan sige, at vi er. Vi er i hvert fald ikke kærester. Vi ses ikke hver dag. Det gør vi altså ikke,” fortæller Amalie.

LÆS OGSÅ: Geggo offentliggør ultimativ kærlighedserklæring

Til spørgsmålet om, hvad der sker mellem parret, svarer Peter Birch:

”Vi har set hinanden nogle gange den seneste tid... Eller mange gange faktisk. Vi er supergode venner og det er dejligt.”

Han forklarer også, at de altså ikke er kærester, men tager det stille og roligt, men siger også, at han ikke ved, om det ender med, at de bliver kærester igen.

Synes du, Peter og Amalie skal finde sammen igen?

Ekstra Bladet