Anette Heick: Kryds fingre for os

Anette Heick: Kryds fingre for os

image title: 
Foto: Anna Bizoń/123rf.com
I dag klokken 12 åbnede Folkemødet 2017 på Bornholm, og derfor flokker politikere, kendte og helt almindelige mennesker til øen.
 
Blandt dem, der er at finde på solskinsøen, er Anette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer, der ser frem til nogle yderst hektiske dage.
 
”I må godt krydse fingre for os. De næste tre dage bliver måske de til dato mest vanvittige i vores arbejdsliv,” skriver Anette Heick på Instagram, hvor hendes mand følger trop med samme budskab:
 
”Så er det liiiiige oppe over. Vi er nødt til lige at tage en lille tår, inden det hele går løs. Føler os klar, nervøse og meget meget spændte på, hvordan det hele kommer til at gå. Håber folk vælter ind…”
 
LÆS OGSÅ: Du betaler for kommunens fadøl til Folkemødet
 
Både Anette Heick og Jesper Vollmers tekst hører til et billede af parret selv med et glas vin hver, som de nød i går aftes, dagen før det går løs til Folkemødet.
 
Årsagen, til at ægteparret med al sandsynlighed går nogle travle dage i møde, er, at deres fælles restaurant, Rå, hvor Jesper Vollmer er køkkenchef, har lavet en pop-up-restaurant på Folkemødet, hvor der altså forventes fuldt hus.
 
Jesper Vollmer har tidligere været ansat ved det danske kongehus, hvor han var dronning Margrethes køkkenchef.
 
Skal du til Folkemøde?
 
Tags: