Antiterror-udspil: Der skal strammes op!

Antiterror-udspil: Der skal strammes op!

image title: 
Kilde: Francis Dean/123rf
Når politikerne i dag mødes i Folketinget, bliver det højst sandsynligt med regeringens nye antiterror-tiltag højest på dagsordenen. Oppositionen fremlagde allerede i går en række forslag.

Blandt de nye forslag er SFs fokus på at styrke indsatsen i de danske fængsler, således at radikalisering ikke finder sted blandt de indsatte. Derudover ønsker man at diskutere allokeringen af ressourcer til politiet. Fanger på prøveløsladelse skal tilmed have forbud mod at opsøge radikaliserede miljøer eller personer med tilknytning til disse.

LÆS OGSÅ: Søren Pind: Der skal indføres nultolerancepolitik

SFs retsordfører Karina Lorentzen siger følgende til Politiken:

”Først og fremmest handler det her selvfølgelig om politiet og PET. Vi skal sikre, at de har de nødvendige redskaber og ressourcer. Derunder kommer der en indsats i forhold til det enkelte menneske, hvor vi bliver nødt til at tænke på, hvordan vi får samlet op på de her personer noget tidligere, så de ikke bliver en tikkende bombe og går ud og laver terrorangreb, som det vi så i lørdags”.

Regeringens forslag møder kritik fra oppositionen, der mener, at forslagene er ukonkrete, men at de samtidig er svære at være uenige i.
 
Hvad mener du om, at man kan bruge terrorangrebet i en valgkamp?

Politiken

Tags: 
Nøgleord: