JUF.dk giver forbrugerne skarpe advokat og revisor priser

JUF.dk giver forbrugerne skarpe advokat og revisor priser

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold:

Står du med en juridisk sag og har du brug for en advokat til at løse den for dig? Eller har du måske brug for en skarp revisor til at kigge på dit regnskab?

Læs med her og find ud af hvordan du kan indhente tre gode tilbud til advokater, revisorer, køberrådgivere og lignende!

Hvem er Juf.dk?
Juf.dk er et digitalt firma, som tilbyder en service, hvor du kan få 3 uforpligtende og gratis tilbud fra blandt andet en revisor og/eller en advokat.

Hvad tilbyder de?
Hvis du har brug for hjælp til juridiske sager eller lignende, kan du skrive et par linjer til Juf.dk på deres hjemmeside om, hvad det omhandler, hvorefter deres juridiske personale vil vurdere, hvad du har brug for. De formidler din sag videre i form af en udbudstjeneste, hvorefter op til tre advokater eller revisorer vil kontakte dig med yderligere informationer samt et tilbud.
På den måde er du ret sikker på at få en skarp pris, fordi du modtager op til tre forskellige tilbud!

Anmeldelser
Juf.dk har fået fornuftige anmeldelser, bl.a. 8,3 ud af 10 stjerner på ratepanel.com, og 3,7 ud af 5 stjerner på trustpilot.com. Overordnet set mener størstedelen af deres brugere, at de er hurtigere til at give svar, at det er nemt og overskueligt at sætte sig ind i, samt at det er gode tilbud de har modtaget.
Så hvorfor ikke sende din opgave ind allerede i dag og modtag et uforpligtende tilbud? Nedenunder får du en guide til, hvordan du nemt og hurtigt kan gøre dette.

Hvordan gør du?
Gå ind på Juf.dk og tryk på “indhent tilbud”. Her bliver du sendt videre til en side, hvor du vil blive bedt om at beskrive din opgave. Skriv et par linjer om din sag og scroll ned på siden, hvor du vil blive bedt om at skrive dine kontaktoplysninger. Indtast disse og afvent på, at du bliver kontaktet med diverse tilbud. Nemmere bliver det altså ikke!

Men, hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, tilbyder Juf.dk også en videoguide til, hvordan sagen kommer til at forløbe, og hvad din sag eksempelvis kan omhandle. Denne videoguide kan du se ved at trykke på “se hvordan”, som er lige ved siden af knappen “indhent tilbud”.
Hvis du er i tvivl om, hvad du kan søge hjælp til, kan du trykke på knappen “emner” øverst på hjemmesiden, hvor du vil blive sendt til en side med en liste med idéer over diverse emner.

Gør det allerede nu!
Hvis du allerede nu ved at du eksempelvis har brug for hjælp til din virksomheds regnskaber eller har brug for rådgivning indenfor diverse finansielle områder, kan du se prisen på en revisor på Juf.dk her.
 
Grib chancen og få sat en professionel på sagen allerede i dag!