Danske Larko.dk sælger magneter til industriverdenen med stor succes

Danske Larko.dk sælger magneter til industriverdenen med stor succes

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold:

Mangler du et ‘finishing touch’ til din virksomheds varer? Brug for et godt og solidt fundament? Hvad med at købe magneter til at holde det hele sammen?
Læs med her og find ud af, hvilke magneter du har brug for!

Larko sælger kvalitetsmagneter
Larko.dk kan du købe tonsvis af forskellige magneter; rå-, gummi-, pottemagneter og mange flere. Der er magneter til både industriel og udendørs brug.
Larko.dk reklamerer med, at de altid har mindst 500.000 magneter på lager samt dag-til-dag levering. De specialproducerer magneter lige efter dine behov!

Larko blev grundlagt i 1989 er en af Europas førende leverandører af kvalitetsmagneter til virksomheder af alle brancher. De har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for området og betegner sig selv som en ‘autoriseret magnetforhandler’.

Virksomhed med omtanke for miljøet
Det er desværre svært at klassificere magneter som miljøvenlige, da de består af sjældne jordarter, og det udleder Co2 at udvinde disse. Dog gør Larko.dk alt i deres magt for at sikre, at de lever op til kravene herom, samt at de lever op til de internationale standarder.
Larko går op i miljøet, hvilket er derfor de jævnligt justerer deres interne procedurer, jo mere viden de får på området. Derfor prøver de også at pakke med bæredygtig emballage, hvor de har lavet forskellige tiltag, blandt andet at undgå plastik så vidt som muligt. Derudover støtter Larko.dk både Red Orangutangen og Alzheimerforeningen.
Hvis du deler samme værdier, skal dit næste køb helt klart være derfra!

Magneter tilpasset din hverdag
Larko.dk sælger magneter som passer perfekt ind i dit kontor, blandt andet magneter til glastavler, dokumentholdere med magneter og magnetreklamer. På den måde kan du tilpasse dit kontor lige som du vil.

Perfekt til industri
Hvis det ikke er magneter til dit kontor du leder efter, sælger Larko.dk masser af magneter, som passer til industri blandt andet pottemagneter, som benyttes meget. De har kun magnetisme på den ene side og fås med gevind, gennemboring og mange flere typer. De passer derfor til mange forskellige ting.

Køb dine magneter hos Larko
Larko.dk er altså dér hvor du skal købe dine magneter fremover. Din virksomhed vil få gode og holdbare magneter til at holde fundamentet sammen. Så køb i dag!