Arvingerne-stjerne gift i smug

Arvingerne-stjerne gift i smug

image title: 
Denys Prokofyev/123rf.com
Emil fra Arvingerne spillet af Mikkel Boe Følsgaard oplevede, at kærligheden blomstrede på ny, da han sammen med Freja Friis i december blev forældre for anden gang til den lille pige Sigrid.

Men glæden kom ikke alene for ved uddelingen af Robert priserne søndag aften, løftede han sløret for endnu en stor nyhed. Han fortalte til Ritzau Fokus, at parret havde valgt at gifte sig i al hemmelighed kort før fødslen.

”Hun er faktisk min kone, jeg har bare ikke vænnet mig til det endnu. Vi blev gift lige inden, vores datter kom til verden i al hemmelighed og hast på rådhuset for god ordens skyld,” fortalte han.

Den hurtige beslutning betød ligeledes, at parret ikke fik holdt bryllupsfest for familie og venner. Festlighederne er dog ikke droppet helt, men de nybagte forældre har planer om at vente et par år endnu.

”Vi holder et ordentligt bryllup om et par år, når børnene er lidt større, og Freja også kan drikke sig lidt fuld,” fortalte Mikkel.

LÆS OGSÅ: Politi afbrød vielse: Gom udvist

I øjeblikket nyder den ellers så travle Arvingerne-stjerne det stille familielivet sammen med hans hustru, da de begge er på barsel.

”Jeg har simpelthen prioriteret at holde fri nogle måneder, og så har jeg en film, der starter optagelse i april/maj og også en del arbejde hen over efteråret. Men jeg nyder rigtig meget at gå hjemme, for det har været et rigtig travlt år. Så det er dejligt at holde fri og bare få læst nogle bøger og trille lidt rundt med barnevognen, fortæller Mikkel Boe Følsgaard.

Den ny udklækkede ægtemand og familiefar til to nyder hans nye titler, og til trods for familieforøgelsen er hverdagen fortsat rolig.
”Nu er vi fire lige pludselig, så er man ligesom en rigtig familie. Jeg synes, man er mindre stresset denne gang end første gang, vi fik et barn, fordi man ligesom har prøvet tingene og ved, at hvis de græder lidt, så holder det op igen. Der er lidt mere ro på,” siger han.

Bør par i din optik blive gift, før de får børn?

BT
Tags: