Børn fik heroin af forældre for at falde i søvn

Børn fik heroin af forældre for at falde i søvn

image title: 
Foto: Maksim Evdokimov/123rf.com
I den amerikanske stat Washington er et ungt forældrepar anklaget for at have injiceret deres tre børn med heroin for at få dem til at falde i søvn.

Det skriver BBC ifølge metroxpress.

Der er tale om tre børn i alderen seks, fire og to år, som blev fjernet fra hjemmet i november sidste år, fordi de ifølge anklageren, havde levet under kummerlige forhold i blandt sprøjter og rottelort.

”Børnene levede under forfærdelige forhold. Det var ikke noget sted for børn, selv uden hele sagen om heroin,” udtaler talsmanden Ed Troyer fra Pierce County Sheriff's Department overfor Washington Post.

Moren kom for retten mandag, og senere skal faren stilles for en dommer i den grove sag om misrøgt. Parret har erklæret sig uskyldige i anklagerne, dog indrømmer de at være afhængige af heroin.

LÆS OGSÅ: Prut under operation satte ild til kvinde

To af børnene er blevet testet positive for heroin og i politiets rapporter fremgår det også, at man har fundet nålemærker og blå mærker på børnenes kroppe, hvilket stemmer overens med injektioner.

Mandag kom moren for retten, og senere følger faren i den grove sag om misrøgt. Begge erklærer sig uskyldige i anklagerne, men de indrømmer dog af være afhængige af heroin.

I retten kom det ligeledes frem, at den seksårige havde fortalt efterforskerne, hvordan børnene havde fået ’få-det-rart-medicin’ i sprøjter, hvorefter de var faldet i søvn.

Hvad skal man gøre for at udrydde stoffer?

Metroxpress 
Tags: 
Nøgleord: