Børn stod bag hærværk for over en million kroner

Børn stod bag hærværk for over en million kroner

image title: 
Foto: Martien Van Gaalen/123rf.com
To drenge og to piger i alderen 14, 15 og 16 år stod bag hærværket på busserne. Tre af dem blev anholdt, og den fjerde – den 14-årige – er blevet tilbageholdt i sagen.

De fire teenagere begik først umotiveret hærværk på flere busser på en holdeplads i Aalborg. Senere begav de fire sig videre og hærgede både biler og facader.

Ifølge Nordjyllands Politi troede man først, at hærværket kun drejede sig om et bar smadrede busruder, det viste dig at være en noget anden virkelig, de dukkede op til.

LÆS OGSÅ: Flere biler i brand i nat

”Det viste sig, at det også omfattede biler og facaden til Kennedy Arkaden. Skaderne beløber sig til ikke under en million kroner,” fortæller Bruno Brix, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi ifølge BT til Newsbreak.dk.

De fire unge blev opdaget af nogle opmærksomme beboere, som sørgede for, at de fire teenagere blev stillet til ansvar for deres handlinger.

Nordjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at undersøge, hvor omfattende skaderne efter hærværket er. Derudover skal der tages stilling til, om de tre personer, der er over den kriminelle lavalder skal stilles for en dommer i et grundlovsforhør.

Man har underrettet både forældre og de sociale myndigheder i sagen.

Hvad mener du, er en passende straf for de fire unge mennesker?

BT 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter