Børn tilbydes slik og lift af ukendt mand

Børn tilbydes slik og lift af ukendt mand

image title: 
Cathy Yeulet/123rf.com

De seneste to-tre måneder er flere børn landet over blevet passet op af en ukendt mand i en bil. I alt har Nordsjællands og Midt- og Vestsjællands politi fået 12 henvendelser fra forældre hvis børn er blevet stoppet.

Seneste i torsdags blev en 10-årig dreng stoppet af en mand i en rød bil i Frederikssund og tilbudt slik og et lift. Drengen henvendte sig til en forbipasserende, der indvilligede i at spille hans far, det fik den ukendte mand til at forsvinde i en fart.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis beskriver drengen den fremmede mand som ikke-etnisk dansk med brun hudfarve, kort sort hår og mellem 20-25 år.

Der er i alt anmeldt to episoder i Frederikssund, fire i Hvalsø og seks i Jyllinge ifølge TV2. Der tale om forskellige biler, nogle beretter om lyse eller mørke varevogne, mens drengen fra Frederikssund blev stoppet af en rød bil.

I starten af januar blev en otte-årig pige i Hvalsø opsøgt af en mand og tilbudt slik og en køretur, hvilket pigen takkede nej til.
To dage senere blev Patrick på 15 år stoppet af en varevogn og tilbudt et lift i samme by, hvilket han også afviste.

LÆS OGSÅ: Tømrermester føler sig snydt efter TV 2-program

Patricks mor, Ursula Andersen, fortæller til TV2:
”Jeg blev tosset, den store frygt er jo, hvis der skulle forsvinde et barn. Det kan da godt være, at det var en, der bare ville være flink, men det er da underligt, når det sker to dage efter den anden episode. Og man tager da ikke et barn, man ikke kender med op at køre?!”

Patrick har beskrevet manden som værende mørk i huden med accent, og han kørte i en mørk varevogn eller minibus, hvor nummerpladen begyndte med BA.
 
Midt- og Vestsjællands politi efterforsker stadig sagerne, og kan endnu ikke sige om, der er tale om samme person i alle sagerne.
”Vi efterforsker stadig sagen, og vi er fortsat meget interesserede i at høre fra borgere, der kan hjælpe os med oplysninger, siger han. Så hvis nogen ser en mystisk bil, der holder et sted, kan man jo notere nummerpladen, og hvor den stod og fortælle os om det på telefon 114,” fortæller Carsten Andersen kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Tror du, at der er tale om den samme mand?

TV2
Frederiksborg Amts Avis


Tags: 
Nøgleord: