Børnelokker civilanholdt af Henrik Qvortrup

Børnelokker civilanholdt af Henrik Qvortrup

image title: 
Foto: Oleg Dudko/123rf.com
Tv-værten Henrik Qvortrup anholdt søndag i sidste uge en børnelokker, der ville have sex med en 13-årig pige.
Henrik Qvortrup er i øjeblikket vært på tv-programmet ”Børnelokkerne”, hvor han konfronterer danske mænd, der tror de chatter med 13-årige piger, og lokker dem til at mødes for at presse dem til sex.

Hvad mændene ikke ved er, at de chatter med redaktionen bag programmet, som udgiver sig for at være 13-årige piger. Når de aftaler møder med pigerne, er det dog ikke en 13-årig pige, der står klar til at mødes med de forskellige mænd, men Henrik Qvortrup og et tv-hold.

Ifølge Henrik Qvortrup fik det konsekvenser i sidste uge, hvor det blev så dramatisk, at de foretog en civil anholdelse. En gennemgang af mandens taske viste nemlig, at den indeholdt, Faxe Kondi, rød sodavand og glidecreme.

LÆS OGSÅ: Pædofil dukkemager: “Jeg redder børn”

Søndagens hændelse var ikke første gang, at man har meldt børnelokkerne til politiet, og til trods for, at nogle af mændene har reageret voldsomt ved at blive konfronteret, så har Henrik Qvortrup ikke følt sig bange. Han tror desuden, at programmet kan være med til at afholde nogle mænd fra at mødes med mindreårige piger.

”Jeg tror, det batter noget på den måde, at der forhåbentligt er nogle mænd, der holder sig i skindet. Jeg håber også, at vi får fortalt de mænd, der har den slags tilbøjeligheder, at der rent faktisk er hjælp at hente. Så håber jeg, at der er nogle forældre, der bliver opmærksomme på, at børneværelset ikke nødvendigvis er det sikreste sted i verden, og det nok engang imellem er værd at se børnene en lille smule over skulderen, når de er på nettet,” fortæller Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet.

Er det okay, at TV-selskaber tager loven i egen hånd og laver politiarbejde?

Ekstra Bladet
 
 
Tags: