Baby født som 80-årig mand

Baby født som 80-årig mand

image title: 
Foto: Oleg Dudko/123rf.com
Den kendte amerikanske skuespiller, Brad Pitt, spillede en ung dreng, som er født i en gammel mands krop i filmen ’Benjamin Buttons forunderlige liv’.
 
Selvom filmen var fiktion, kan man nu finde et eksempel på netop dette fænomen efter en lille drengs fødsel i Bangladesh.
 
Da den lille fyr blev lagt i sin mors arme for første gang, kunne hun se ned på et ansigt med dybe furer, hule omgivelser om øjnene og mærke, hvor unormalt hans krop var sammenkrøllet.
 
”Babyen ligner overhovedet ikke en nyfødt. Der er tydelige tegn på aldring såsom dybe rynker og en ru struktur i huden,” siger en af de læger, som har behandlet den lille dreng.
 
Lægerne har diagnosticeret drengen med sygdommen Progeria, som forårsager, at kroppen ældes otte gange hurtigere end hos andre mennesker. Lægerne har erklæret drengen rask, men det er dog stadig uvist om sygdommen kan behandles.
 
LÆS OGSÅ: Lider du også af vinterdepression?
 
Drengens forældre lader sig dog ikke slå ud af den nylige diagnose, de er nemlig lykkelige for familiens nye medlem.
 
”Vi kan kun takke Gud. Der er ingen grund til at være kede af vores søns udseende. Vi vil acceptere ham, som han er. Vi er så glade for at have en baby i huset,” siger drengens far, Biswajit Patro, som arbejder som landmand.
 
Selvom de fleste forældre har meget at se til, når et nyt familiemedlem melder sin ankomst, så har Biswajit og hans hustru måske haft en smule mere at se til med deres nyfødte søn.
 
”Vi har haft mange besøgende. Familiemedlemmer, naboer og endda folk fra byer i nærheden er kommet for at se vores søn. Vi er glade for at byde dem alle velkommen,” fortæller den stolte far og fortsætter:
 
”Vi er allerede blevet velsignet med vores datter. Nu er vi en familie på fire. Hvad mere kan vi bede om?”
 
Du kan se billeder og en video af den nyfødte dreng her.
 
Hvordan ville du takle denne situation?
 
Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter