Babylykke: Skal have barn med sin søster

Babylykke: Skal have barn med sin søster

image title: 
Foto: Piotr Marcinski/123rf.com
Ifølge mediet, Mirror, skal en 25-årig australsk mand ved navn Samuel Leighton-Dore have et barn med sin søster.
 
Samuel vil nemlig ikke gå glip af muligheden for, at hans barn har gener fra begge sine forældr. Fordi han lever i et homoseksuelt forhold, har parret været nødt til at søge alternative muligheder for at forøge familien.
 
I Samuels tilfælde har de valgt kunstig befrugtning, og hans søster, Bronte, har indvilget i at donere sine æg, så parret kan få den familie de så gerne vil have.

Brontes æg vil blive insemineret med sæd fra Samuels partner, og æggene vil derefter blive indsat i en rugemor.
 
”Det er den eneste måde min partner og jeg begge kan være biologisk knyttet til vores børn,” udtaler Samuel til Mirror.
Han fortæller også, at de indtil videre har modtaget blandede reaktioner fra folk, når de hører om den atypiske familiekonstruktion:

”Der er altid dem, der drager forhastede konklusioner, fordi de kun læser overskriften og ikke hele historien. Jeg har modtaget en del negativ feedback på de sociale medier, men de fleste reaktioner har været dejlige og positive.”

LÆS OGSÅ: Mænd fortrækker uintelligente kvinder

Samuel tager dog ikke kritikken så tungt, og han opfordrer alle, der har mulighed for at gøre det samme, til ikke at være bange for omverdenens reaktioner.

”Vi er så utrolig heldige, at vi lever i en tid, hvor der er så mange måder at skabe en familie. Hvis alle er engageret og glade, så gør det!” siger han.

Kan du forstå, at nogle er forargede over, at Samuel og søsteren skal have et barn sammen?

Metroxpress 
Tags: