Badehotellet: Det handler den nye sæson om

Badehotellet: Det handler den nye sæson om

image title: 
acik/123rf.com

'Badehotellet' har taget seerne med storm, og ifølge seriens forfattere bliver næste sæson ingen undtagelse.

”'Badehotellets' karakterer har jo besat os og befolket vores hjerner. Hvor vil de hen? Det vil vi stille skarpt på,” siger Hanna Lundblad og Stig Thorsboe til Billed-Bladet.

De to forfattere er i mellemtiden blevet gift, og fra deres hus i Sverige planlægger de den kommende sæson, hvor der skal tages nogle store beslutninger.


Nogle af de spørgsmål, der presser på, er, om Fie skal overtage Badehotellet, nu når Morten har købt det til hende? Om grosserer Madsen får skovlen under Morten? Skal Amanda og Max have børn? Og hvordan ser fremtiden ud for Hr. og fru. Frigh?

”Det er blevet en årscyklus. I januar og februar laver vi de store linjer og bestemmer, hvad der skal være hovedtemaerne. En researcher fodrer os med hovedbegivenhederne fra det pågældende år, og så har vi fokus på, hvad der skete syd for grænsen, mens alle gæsterne på hotellet altid er optaget af noget andet. Vi spørger på samme måde som seerne: Hvordan skal det gå?” fortæller forfatterne til Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: ’Badehotellet’ overgår anmeldernes forventninger

Forfatterne har en helt særlig arbejdsmetode, når replikkerne skal udarbejdes.

”Vi går op og ned ad gulvet og snakker historien frem sammen. Så dukker dialogen op, som Hanna typisk skriver ned, og til sidst ligger der en masse filer, som vi fysisk samler på Hannas computer,” fortæller Stig Thorsboe og tilføjer:

”Nu er vi jo gift, og det giver også et frirum, hvor vi kan tillade os at sige en masse tossede ting højt. Men det betyder også, at vi kan få prøvet meget materiale af, som man ellers ville have siddet alene med,” siger han.

Hvis du ligesom resten af Danmark venter spændt på næste sæson, så må du væbne dig med tålmodighed. For optagelserne starter først i juni, og der kan derfor gå noget tid, før sol, sommer og de velkendte karakterer igen ruller over skærmen. 

Hvad tror du, der sker i næste sæson?

MSN 


Tags: