Badehotellet-stjerne gift med manden i sit liv

Badehotellet-stjerne gift med manden i sit liv

image title: 
Foto: format35/123rf.com
Amalie Dollerup har spillet sig direkte ind i de fleste danskeres hjerter med overbevisende præstationer i adskillige danske serier og spillefilm, men én person har hun særligt imponeret.

Det er skuespillerkollegaen Andreas Jebro, som hun lørdag blev gift med i Vor Frelsers Kirke i København.

”I går sagde jeg ja til manden i mit liv, og han sagde heldigvis også ja til mig. Andreas og jeg blev gift i Vor Frelsers Kirke i går lørdag den 5. august, og vi havde den mest fantastiske dag,” skriver Amalie Dollerup på Instagram til et billede af hende og Andreas Jebro foran kirken.

Hun uddyber i opslaget, at brudeparret og den nærmeste familie efter vielsen sejlede rundt i Københavns kanaler, inden turen gik videre til Krogs Fiskerestaurant. 

”Vores skønne gæster havde gjort sig sådan umage med at kreere de sjoveste og mest rørende taler og indslag for os. Tusind tak!! Det hele var med til at gøre vores dag fuldstændig uforglemmelig!!” skriver Amalie Dollerup videre.

LÆS OGSÅ: Messerschmidts kæreste forstår ikke deres brud

Efter aftensmåltidet inviterede det nyerklærede ægtepar til dansefest, hvor venner, bekendte og yderligere familie også var inviteret.

”Tusind tak for jeres festlige sangvalg, karaokelisten og jeres smittende energi. Vi dansede og sang til den lyse morgen, som vi havde håbet på, og vejret var med os hele dagen og natten lang,” skriver Amalie Dollerup, inden hun slutter af:

”I dag er vi trætte, men fyldt af lykke oven på den fantastiske fejring af vores kærlighed til hinanden. Tusind tak til alle, der kom og gjorde dagen uforglemmelig. Nu pakker vi kufferten og tager på en lille bryllupsrejse og nyder hinanden endnu mere. Alt er love!”

31-årige Amalie Dollerup filmdebuterede i 1995 som en ung Lise Nørgaard i ’Kun en pige’, men hendes egentlige gennembrud kom først i serien ’Strisser på Samsø’, hvor hun spillede hovedrolleindehaver Lars Boms datter.

Hun har siden 2014 været en del af hitserien ’Badehotellet’, hvor hun spiller overklassepigen Amanda.

I hvilken af hendes skuespillerroller kan du bedst lide Amalie Dollerup?
Tags: