Bagedyst-Ditte forladt på sin 30-års fødselsdag

Bagedyst-Ditte forladt på sin 30-års fødselsdag

image title: 
Foto: silian/123rf.com
Torsdag rundede den tidligere deltager i ’Den store bagedyst’ Ditte Julie Jensen et skarpt hjørne. Hun fyldte 30 år, og hun var på herrens mark, da Realityportalen.dk fik fat på hende.
 
”Jeg ved slet ikke, hvad der skal ske i dag. Det er lidt underligt. Jeg plejer at være total kontrolfreak og have planlagt det hele, men nu når jeg bliver 30, tænkte jeg, at nogle måske ville overraske mig eller noget, så jeg har ikke planlagt noget, og nu sidder helt alene herhjemme,” grinte fødselaren ifølge Realityportalen.dk.
 
LÆS OGSÅ: ’Badehotellet’-stjerne går fra kæresten

Allerede fra morgenstunden kunne Ditte Julie Jensen dog fornemme, at noget var i gære, for hendes forlovede, Marck, kunne ikke komme hurtigt nok ud af døren.
 
”Han skyndte sig på arbejde og sagde “der er en mening med det hele”, så jeg er meget spændt på, hvad der skal ske. Men vi skal i hvert fald have noget lækker mad,” fortæller Ditte.
 
Hvad dagen rent faktisk endte med, melder Realityportalen.dk intet om, og på Ditte Julie Jensens Instagram-profil er der heller intet at se fra hendes fødselsdag.
 
Efter deltagelsen i ’Den store bagedyst’ er Ditte Julie Jensen blevet selvstændig med egen blog, kogebog og Youtube-kanal.
 
Glæder du dig til den nye sæson af ’Den store bagedyst’?
 
Realityportalen