Bagedyst-dommer fandt kæresten på populær app

Bagedyst-dommer fandt kæresten på populær app

image title: 
Foto: Den store bagedyst/DR
I et interview med Billed-Bladet, fortæller den ene dommer i ’Den store bagedyst’, Markus Grigo, hvordan han fandt sin kæreste på den populære datingapp Tinder. Det skriver BT.

Markus Grigo er oprindeligt fra Tyskland, men kom til Danmark i 1991. Her fandt han både job og kæreste, og han fik efterfølgende to børn. Men for meget arbejde gjorde, at han endte med at blive skilt, da han var for lidt hjemme.

For to år siden ramte Amors pil ham så igen. Denne gang var det Susanne, som arbejder som ledelsessekretær på Københavns Erhvervsakademi. Parret fandt hinanden på datingappen ’Tinder’.

LÆS OGSÅ: Babyplaner i ‘Landmand søger kærlighed’

”Jeg går ikke længere i byen, så hvor skal jeg møde folk? Jeg tænkte, at jeg ville give det en chance - og heldigvis er Tinder ikke bare en score-app. I min alder søger langt de fleste faktisk en partner, og jeg fandt min dejlige kæreste,” forklarer Markus Grigo til Billed-Bladet.

I forvejen har han en søn på 19 og en datter på 16 med sin forrige kone, hvor Susanne har en søn på 10 fra et tidligere forhold.

Markus Grigo afslører desuden, at de har planer om at flytte sammen i fremtiden.

Er du på udkig efter nye venner eller måske en kæreste? Så kan det være, at mødestedet og datingsiden Senior.dk for alle over 50 år, er noget for dig. Se mere HER

BT
 
Tags: 
Nøgleord: