Bankernes online lån

Bankernes online lån

(Annonce)
De ellers meget populære kviklån og lignende har også et lidt blakket ry. Det handler om noget med sikkerhed og især noget med temmelig ublu renter. Men hvor kan du så gå hen, hvis du helt akut står og mangler et mindre beløb til at anskaffe dig noget, der er vigtigt for at få din hverdag til at hænge sammen?

Bankernes online lån kan måske hjælpe dig

Hvis du ikke kan låne beløbet hos venner eller familie, og du helst ikke vil ud i et kviklån, så er der faktisk et anerkendt alternativ til det. Det er bankernes minilån. Det er mindre lån, som findes online, men hvor der mere kontrol med det, end der er ved de fleste kviklån.

Du skal bruge din NemId, når du skal ansøge om et minilån. Det i sig selv giver en større lødighed og en øget sikkerhed for, at der er styr på det. Det kan du derfor roligt benytte dig af, når du har brug for at søge om små lån til at komme videre i livet for.

Små lån eller minilån kan hurtigt betales tilbage, hvis du holder dig til afbetalingsplanen. Gør du ikke det, så kan de til gengæld også hurtigt blive meget dyre. Derfor er det vigtigt, at du ikke låner mere, end du ved du kan betale tilbage indenfor den aftalte periode på minilånet.

Hav råd til afdragene

Det er fedt, når der pludselig står nogle ekstra penge på din konto. Men husk nu på, at det ikke er dine penge. Det er et lån, og et lån skal betales tilbage.

Derfor er du nødt til at regne på, om du har råd til at betale de månedlige afdrag på lånet. Hvis du har det, så kan det være en fin måde at finansiere et hul i budgettet på.

Har du ikke, så må du enten søge om et mindre beløb eller have en længere løbetid på lånet. Det kommer så til at tage længere tid at betale det tilbage, og det bliver dyrere for dig i renter, men det er faktisk det vigtigste, at du har råd til afdragene.

Det er, når du ikke kan betale raterne, at det kan risikere at stikke helt af i forhold til renter og gebyrer.

Så sørg endelig for, at du ikke sætter dig hårdere økonomisk, end dit budget kan følge med til.

Lån kun til det vigtige

Det kan være fristende at supplere din økonomi med et hurtigt lille lån. Du kommer bare til at betale en ret høj pris for sådan et lån. Det kommer til at koste dig nogle renter, og du kommer til at have byrden med afdragene til at hænge over hovedet i temmelig lang tid.

Alle disse aspekter skal du have med i dine overvejelser, inden du trykker på accept-knappen ved lånet.

I hvert fald gør du klogest i udelukkende at låne til det nødvendige. Hvis der er nogle ting, som er helt nødvendige for dig at have, og som du ikke kan spare op til på en overkommelig periode, så kan et minilån være en fin løsning.
Hvis du bare er fristet af luksus og bekvemmelighed, så bør du nok tage det med et online lån op til overvejelse endnu en gang. Det har altid en bagside at tage et lån.
Tags: