Bar røv til Eurovision kan give fængsel

Bar røv til Eurovision kan give fængsel

image title: 
Burmakin Andrey/123rf.com
Millioner af seere verden over fik sig noget af et chok, da Eurovision Song Contest løb over skærmen lørdag aften. For mens sidste års vinder, Jamala optrådte med sin nye sang, lykkedes det en ukendt mand at tvinge sig adgang til scenen og vise sin bare numse.

Manden blev hurtigt fjernet fra scenen af sikkerhedsfolk og blev tilbageholdt af politiet i 72 timer. Han kan nu stå overfor en straf på op til fem års fængsel for hooliganisme.

Det er efterfølgende kommet frem, at manden ved navn Vitalii Sediuk er ukrainsk statsborger.
”Sediuk er ukrainsk statsborger. Under Jamalas optræden besluttede han sig, med sine egne ord, at udføre sin hobby som uofficiel provokerende journalist”, skriver den ukrainske indenrigsminister Arsen Avakov på Facebook i følge Reuters.

LÆS OGSÅ: Skandale: Nu skal Naser Khaders bøger brændes

Sediuks hobby kan dog komme til at koste ham dyrt, han kan nemlig stå overfor alt lige fra en bødestraf til fem års fængsel på grund af den upassende opførsel.

Det er dog ikke første gang, Sediuk har taget utraditionelle og provokerende metoder i brug for at gøre sig bemærket.

Ifølge Kendte.dk har han tidligere forsøgt at kramme Leonardo DiCarprio, gramse på Kim Kardashian og kysse Will Smith, hvilket resulterede i, at han fik et slag på siden af hovedet.   

Men hans lyster stopper ikke her, han har også en mere voldelig side, som tidligere er kommet til udtryk da han slog Brad Pitt i ansigtet.

Denne gang har hans opførsel måske vist sig at give bagslag, men hvorvidt han modtager en bøde eller en fængselsstraf, er endnu ikke afgjort.

Hvilken straf synes du manden burde få?

Kendte.dk
 
Tags: 
Nøgleord: