Begår du også en af disse makeup-fejl?

Begår du også en af disse makeup-fejl?

image title: 
Foto: Jason Salmon/123rf.com
Skønhed kommer indefra, men de fleste kvinder har ikke noget imod at forsøge at matche det indre med det ydre, og hjælper det lidt på vej med makeup. Men ligesom det kan få dig til at se ung og frisk ud, kan det også have modsatte effekt. Læs med her, og find ud af, hvordan du retter op på de almindelige fejl:

Gamle vaner:
Lægger du din make-up ligesom du gjorde, da du gik i gymnasiet? Så er det nok på tide at prøve noget nyt. Det der engang virkede, fungerer nødvendigvis ikke mere. En god idé er at henvende sig til en ekspedient i eksempelvis Matas eller Magasin, hvor de er uddannede til at råde dig til, hvilken make-up, der passer sig bedst til dig.

Samme foundation hele året rundt:
Faktisk har ni ud af ti en hudtone, der ændrer sig til at være fire toner mørkere i sommerperioden. Foundation og pudder er fantastisk til at dække små skønhedsfejl, men det skal helst se ud som om, du ikke har noget på, så sørg for, at du matcher din hudtone hver gang årstiderne skifter, så det ikke ligner, du går rundt med en maske på.

Tør hud:
Fugt er nøglen til et yngre udseende. Lægger du makeup på tør hud, trænger make-uppen ikke ordentligt ind og rynker og fine linjer virker mere synlige. Sørg for at bruge en fugtgivende dagcreme hver dag-

For meget eyeliner:
Eyeliner bruges til at definere øjnene. Men for meget eyeliner er en stor fejltagelse. Det giver ikke bare en unaturlig sort ring rundt om dine øjne, men dine øjne kommer også til at syne mindre. Brug i stedet en øjenskygge i en mørk tone og indram forsigtigt dine øjne. Det giver et meget mere naturligt look.

Ingen mascara:
Mascara kan gøre underværker for dine øjne. Det definere dine øjne, og får dine øjne til at virke større. Pas dog på med at bruge for meget mascara. Mascara på de nederste vipper kan eksempelvis få dig til at se ældre ud, da det trækker dit ansigt nedad.

Vandfast mascara hver dag:
Men bruger du vandfast mascara hver dag, udtørrer det dine vipper, hvilket gør, at de knækker. Brug derfor en almindelig mascara til hverdag, og ty kun til den vandfaste i særlige situationer.

Dårlig belysning:
Lægger du din make-up ude på badeværelset, hvor belysningen er dårlig, er der sandsynlighed for, at det ser helt anderledes ud i dagslys. Forsøg at lægge din make-up i det rum, hvor der er mest naturligt lys.

Less is more:
Medmindre du har slem acne, skal foundation kun bruges til at dække rødme og små skønhedsfejl. Bruger du for meget makeup, kan du ofte komme til at se ældre ud. Læg et tyndt lag foundation og dæk problemområderne med en concealer.
 
Hvilken makeup-fejl begår du?
Tags: 
Nøgleord: