Besat af mord: Dræbte sin svigerfar og tog selfie med liget

Besat af mord: Dræbte sin svigerfar og tog selfie med liget

image title: 
Foto: Arman Zhenikeyev/123rf.com
Da 59-årige Charlie Taylor blev myrdet, var politiet slet ikke i tvivl om, hvem der stod bag.
 
Hans 26-årige svigerdatter Amanda Taylor havde nemlig taget et selfie med liget, hvor hun stolt viser gerningsvåbenet frem.
 
Amanda Taylor var gift med Charlie Taylors søn Rex, som hun havde en lille søn med. Men selvom parret måske virkede almindelige set udefra, så havde de angiveligt en fælles passion for blod og mord.
 
”De var den type personer, der elsker seriemordere,” fortæller vennen Johnny Roebuck ifølge Ekstra Bladet til Crime Watch Daily. 
 
Amanda Taylor havde efter sigende en drøm om at blive seriemorder, og prøvede at få sin mand med på ideen, men da Rex var stofmisbruger endte han tragisk nok med at tage sit eget liv.
 
Amanda Taylor mente efterfølgende, at det var svigerfaren, der drev Rex til selvmord, da det ifølge hende var svigerfaren, der gav Rex stoffer, skriver Crime Watch Daily.
 
Efter mandens død blev hun venner med Sean Bell, som delte hendes begejstring for mord.
 
I al hemmelighed købte de et lager af våben, og udså sig deres første offer, nemlig Amandas svigerfar Charlie Taylor.
 
Sammen overfaldt parret Charlie Taylor i hans hjem en sen aften i april 2015. Med en kniv stak Amanda Taylor sin svigerfar 31 gange, hvorefter hun tog et billede med liget, som hun postede på de sociale medier med teksten: ’Brunette Bomber’.
Da politiet kom til gerningsstedet var der blod overalt i hjemmet.
 
Parret forsøgte at flygte, men undervejs skød Amanda Taylor Sean Bell, som mirakuløst overlevede skuddet, og politiet fik kort efter fat i Amanda Taylor, som de anholdt.

LÆS OGSÅ: Mand i panik: Gemte liget af sin ven i skabet

Amanda Taylor nægtede sig skyldig i mordet, men endte med at blive idømt livstid for det markaber mord.
 
I et eksklusivt interview med Crime Watch Daily fortæller Amanda Taylor, at hun er glad for, at hun har slået sin svigerfar ihjel.
 
”Jeg var meget glad for endelig at give slip på hadet og følelserne over for ham (svigerfaren, red.). Da jeg stak ham, så jeg ikke noget, og han kiggede på mig som om: 'Hvorfor gøre det her?”, fortæller Amanda Taylor.
 
Ifølge Amanda Taylor sidder hun i dag tilbage med et ’lykkeligt minde’, om dengang hun dræbte ham.
 
”Jeg var virkelig spændt, og jeg tænkte 'Hey, jeg tager et billede, så jeg kan poste det og vise det til alle'. Det var bare noget, der gjorde mig virkelig glad,” fortæller hun til Crime Watch Daily.
 
Amanda Taylor har efterfølgende anket sin livstidsdom, og går nu og venter på, at sagen igen kommer for retten.
 
Tror du, Amanda Taylor kan få en mildere straf?
 
Ekstra Bladet 
 
Tags: 
Nøgleord: