Besked ændrer ’Vild med dans’-deltagers liv

Besked ændrer ’Vild med dans’-deltagers liv

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den tidligere håndboldspiller og ’Vild med dans’-deltager Daniel Svensson har siden 2013 kæmpet med kræftsygdommen Hodgkins Lymfom. Det skriver BT.

Til trods for at han på daværende tidspunkt blev erklæret kræftfri, så vendte sygdommen tilbage i 2016. Igen fik Daniel bugt med kræften og blev i juli 2016 erklæret kræftfri.

Alligevel skal han fortsat gå til løbende kontrolscanninger i de næste fem år, der skal sikre, at kræften ikke vender tilbage.

LÆS OGSÅ: Claus Elming er færdig som vært på TV2-program

Hvert kontrolbesøg er altid nervepirrende, og efterfølgende er der en ventetid på op til to uger som er næsten ulidelig for den tidligere håndboldspiller.

Da Daniel gik på gulvet i fredagens udgave af ’Vild med dans’ havde han endnu ikke modtaget svar på sit seneste kontrolbesøg.

Men nu kan Daniel ikke kun glæde sig over at være gået videre i ’Vild med dans’, men også over udfaldet af det seneste kontrolbesøg, som viste et meget positivt resultat.

Han deler nyheden med et billede på instagram og følgende tekst:
”Ét styks super lettet og lykkelig mand. Min kontolskanning så flot ud og alt er stadig okay! Kræftfri i tre måneder mere og videre til 6. uge af Vild med dans.”

Hvem tror du vinder ’Vild med dans’?
 
BT 
Tags: 
Nøgleord: