Betjent gav ikke op. Finder kvinde efter 42 år

Betjent gav ikke op. Finder kvinde efter 42 år

image title: 
Foto: Gary Blakeley/123rf.com
Kvinden er fundet i en lille texansk by, efter hun forsvandt i 1974 i den amerikanske stat Indiana.
 
Kvinden, Lula Ann Gillespie-Miller, som nu er 69 år, forsvandt kort tid efter fødslen af sit tredje barn. Uden held efterlyste man den 28-årige kvinde, som det altså var umuligt at finde. Alligevel var der dog én betjent, Scott Jarvis, som det lykkedes at finde frem til kvinden efter alle disse år.
 
Gennem hjemmesiden ’the Doe Network’, hvor man forsøger at hjælpe pårørende med at finde forsvundne personer, overtog politibetjenten eftersøgningen i 2014.

LÆS OGSÅ: Kiosker lader mindreårige gamble illegalt

Han begyndte at lede efter kvinder, der havde fælles træk med Lula Ann Gillespie-Miller, og selvom han begyndte at tvivle på, om kvinden nogensinde ville dukke op, kom han pludselig på sporet af en kvinde, der mentes at have levet i Tennesee i 1980’erne, før hun rykkede til Texas.
 
Til betjentens held lykkedes det at finde frem til kvinden med hjælp fra det lokale politi. Kort efter indrømmede kvinden sin sande identitet. Hun var den Lula Ann Gillespie-Miller, som han havde ledt efter.
 
Hun har sidenhen fortalt, at hun flygtede, fordi hun troede, hun var for ung til at være mor, og hun gav derfor forældremyndigheden over sine børn til sine forældre, før hun forsvandt.
 
Fordi kvinden ikke har begået noget kriminalitet efter sin forsvinden, har myndighederne valgt at hemmeligholde hendes dæknavn, samt navnet på den by, hvor hun blev fundet.
 
Hun har dog givet politiet lov til at videregive sine kontaktoplysninger til sin voksne datter, så de kan komme i kontakt med hinanden.
 
Burde myndighederne offentliggøre kvindens navn, så folk har mulighed for at kontakte hende efter alle de år?
 
B.T.
 
Tags: