Betjente mangler udstyr og træning

Betjente mangler udstyr og træning

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf
Flere af de betjente, der blev sendt ud i Københavns gader i forbindelse med weekendens terrorangreb, klager nu over deres udstyr.
Utilfredsheden kom frem på et møde, hvor betjentene blandt andet kritiserede, at der ikke var skudsikre veste i den rette størrelse til alle.


”Udstyrssituationen i Københavns Politi er, at vi ikke har nok sikkerhedsudstyr til vores kolleger. Desværre er vi udsat for, at nogle er nødt til at tage en størrelse vest på, der ikke passer,” siger formand for Københavns Politiforening, Michael Møller, til Jyllands-Posten.


Politiforeningen ser gerne, at alle betjente får en personlig vest, så alle har en vest, der passer.


LÆS OGSÅ: Charlie Hebdo-tegner: Vi er alle danskere 


Men vestene er ikke det eneste udstyr, der ikke lever op til betjentenes krav. Betjentene er også bekymrede over politiets mangel på tunge våben, og de påpeger, at de mangler træning i at anvende dem.


Michael Møller fortæller til Jyllands-Posten, at der ikke er nok resurser til, at betjentene kan modtage tilstrækkelig skydetræning.


Københavns Politis ledende politiinspektør, Mogens Lauridsen, fortæller til Jyllands-Posten, at han er delvist enig i kritikken. Han afviser dog, at politiet mangler tunge våben. 


Hvad mener du om, at politiet mangler resurser? 
Tags: