Bilejer? Disse apps skal du kende

Bilejer? Disse apps skal du kende

image title: 
Maksim Kostenko/123rf.com
Samlino.dk har undersøgt en række apps og giver dig her de tre bedste gratis apps, der findes til bilejere lige nu.

FDM Benzinpriser 
Den populære smartphone app, FDM Benzinpriser, hjælper bilister på jagt efter det billigste brændstof. Appen viser tankstationer, der ligger i en radius af 10 kilometer fra din lokation samt deres priser. Ingen af priserne er mere end 24 timer gamle, så du kan hurtigt få et overblik over, hvilke tankstationer der har tilbudt den billigste benzin og diesel inden for det sidste døgn.
  
Waze
Waze er en af de bedste apps til navigation. De grundlæggende data bag Waze kommer fra et stort trafikselskab, der forener lokale bilister gennem appen.

Sammen kan man effektivisere køreturen ved at dele aktuelle trafikinfo, og brugere opfordres til at indrapportere fartkontrol, kødannelse, uheld og eventuelle afspærringer. Således finder du den hurtigste rute fra A til B, i tilfælde af at der opstår uforudsete omstændigheder i trafikken.

Navigerer du med Waze omdirigeres du automatisk, hvis en længere kø eller et uheld forude bliver indrapporteret i appen.
 
LÆS OGSÅ: Guide: Fem fede tips til den impulsive bilferie

EasyPark
EasyPark er en af de bedste apps, når det kommer til at gøre parkering mere bekymringsfrit. For det første betaler du kun for den tid, du holder parkeret. For det andet slipper du for overflødig parkeringstid og parkeringsbøder.

Hvad er dine favorit apps, når du skal ud og køre?

Samlino.dk
Tags: 
Nøgleord: