Billig webhosting med UnoEuro

Billig webhosting med UnoEuro

Er du på udkig efter et billigt webhotel, kommer du ikke uden om UnoEuro. Her kan du nemlig få adgang til en af landets absolut billigste og kvalitative webhoteller, hvor du kan hoste alle dine hjemmesider fra et og samme sted.
Tusindvis af danskere gør allerede brug af UnoEuro, blandt andet fordi det ikke koster særlig meget, og fordi du som kunde får utroligt meget for dine penge. Læs om UnoEuro her.

Fra under 20 kroner om måneden

Et webhotel hos UnoEuro koster fra under 20 kroner om måneden. 18,67 kroner for at være helt nøjagtig. Det finder du ikke billigere mange andre steder. Så er det prisen, der er mest afgørende for dig, når du skal vælge et nyt webhotel, kan du med ro i maven bevæge dig ind til UnoEuro.
Det eneste, du skal betale ud over dit månedlige abonnement, er en oprettelse. Men når du først har betalt for den, kan du altså slippe med at skulle betale under 20 kroner om måneden for at have din hjemmeside kørende på deres webhotel. Det kan næsten ikke gøres billigere.

Køb dit domæne hos UnoEuro

Hvis du endnu ikke har købt dig et domæne, kan du også klare det som kunde hos UnoEuro. Med deres søgefunktion kan du søge efter dit nye domænenavne direkte på deres hjemmeside, og du får med det samme svar på, om dit ønskede domæne er ledigt eller ej.
Hvis det er ledigt, skal du bare trykke på en knap, og så kan du altså købe det samme med dit webhotel. Så bliver det ikke meget nemmere at sætte en ny hjemmeside op. Du har også mulighed for at købe andre domæner end DK domæner hos UnoEuro. Skal du eksempelvis bruge et COM eller NET domæne, kan du købe det via UnoEuro.

Kontrolpanel med mange muligheder

Når du så har købt dit webhotel, får du adgang til et kontrolpanel med mange muligheder. Herfra kan du blandt andet vælge at sætte Wordpress op på din side, hvilket du kan gøre med bare et enkelt klik uden nogen former for erfaring med koder.
Wordpress er et af de mest populære hjemmesidesystemer, som gør det nemt for dig at komme i gang med at drive din egen side. Så hvis du gerne vil i gang så hurtigt som muligt, kan vi anbefale dig at gøre brug af netop Wordpress.

Hurtig support hvis du får brug for hjælp

En af de øvrige fordele ved at bruge UnoEuro som webhotel er blandt andet, at du får adgang til dansk support, hvis du har brug for det. På den måde skal du ikke kaste dig ud i at kommunikere på engelsk, hvis du får brug for hjælp på et tidspunkt. Der sidder danskere i den anden ende, som er klar til at hjælpe og guide dig, så du kan få løst dit problem.
Så hvis du gerne vil have en god, solid og ikke mindst billig webhosting, kan du altså med fordel vælge at købe dit webhotel hos netop UnoEuro.
Tags: