Bilrengøringstips du med garanti ikke kendte

Bilrengøringstips du med garanti ikke kendte

image title: 
martinkay78/123rf.com
Hvordan rengøre du din bil? De fleste giver bare bilen en tur i vaskehallen og måske en gang støvsugning i ny og næ. Men faktisk er der en lang række andre ting, du kan gøre, hvis du vil holde bilen ren. Det skriver Dagens.dk.

Hvis dine ruder trænger til en vask eller er stribet, kan det hjælpe først at smøre dem ind i cola, dernæst vaske det af ved hjælp af en sprayflaske med eddike i og til sidst tørre efter med en avis.

Er dine vinduesviskere også beskidte, kan du med fordel løfte viskerne, og forsigtigt vaske dem rene med en klud dyppet i en blanding af en fjerdedel ammoniak og en fjerdedel vand. Tør efterfølgende viskerne med en klud.

LÆS OGSÅ: Tricks afslører om dit ølglas er beskidt

Hvis der er kommet pletter på dine sæder inde i bilen, kan du let fjerne dem med en blanding bestående af klar eddike og bagepulver.

Er dine fælge stadig ikke helt rene selv efter en tur i vaskehallen? Så kan du blande lige dele vand sammen med eddike og derefter spraye blandingen på gennem en sprayflaske. Efterfølgende skal fælgene tørres efter med en klud, og så er de som nye.

Hvis dine dæk også trænger til en opfriskning, kan du blande vand med bagepulver, så det bliver en tyk masse. Smør det udover dækkene og skyl efter, så vil de blive som nye.

Hvordan rengøre du din bil?

Dagens.dk 
Tags: 
Nøgleord: