Biograf afviser syg toårig i døren

Biograf afviser syg toårig i døren

image title: 
Foto: snvv/123rf.com
Michelle Silje Bagger og hendes toårige datter, Lilli, der lider af den kroniske sygdom cystisk fibrose, drog lørdag formiddag mod biograf Arkaden i Aalborg, hvor de skulle se en film med den populære børnefigur SvampeBob Firkant.
 
Begge havde glædet sig til filmen, men de blev slemt skuffede ved ankomsten til biografen. Her blev de nemlig nægtet adgang til filmen med begrundelsen, at Lilli var for lille, og at man skulle være i stand til at gå for at kunne se filmen.
 
Michelle Silje Bagger forsøgte derpå at forklare, at hendes datter ifølge biografens hjemmeside var gammel nok, og at Lilli ikke er i stand til at gå, fordi hun lider af en sygdom, men der var ingen hjælp at hente.
 
LÆS OGSÅ: 14-årige Valentina: Jeg vil gerne dø
 
Mor og datter var efterfølgende meget ulykkelige over situationen, og det at skulle forklare Lilli, hvorfor de ikke skulle se filmen alligevel, var ifølge Michelle Silje Bagger det værste ved oplevelsen.
 
Hun gik efterfølgende hjem og luftede sine frustrationer på Facebook, hvilket udløste en regulær klagestorm mod Arkaden. Dette får nu biografdirektør Boye Elimar til beklage situationen:
 
”Vi så, at der var hektisk aktivitet omkring det her på Facebook, og vi har forsøgt at finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag. Vi må bare sige, at vi er rigtig, rigtig kede af det, og vi beklager. Vi vil tage kontakt til moderen og overbringe beklagelsen direkte, og så vil vi se, om vi ikke kan finde en måde at gøre det godt igen,” siger han til Ekstra Bladet.
 
Selvom Boye Elimar finder situationen beklagelig, mener han også, at den beror på en misforståelse mellem Michelle Silje Bagger og medarbejderen, der afviste dem:
 
”Ifølge ham (medarbejderen, red.) får han ikke at vide, at det er en kronisk sygdom, så han opfatter det faktisk, som om barnet har en almindelig børnesygdom. Det er vi kede af, og havde vi fået at vide, at det var en kronisk sygdom, så havde vi naturligvis taget pejling efter det.”
 
Hvad mener du om biografens håndtering af sagen?
 
Ekstra Bladet

 
Tags: