Biopejs – Sådan finder du de flotteste biopejse

Biopejs – Sådan finder du de flotteste biopejse

image title: 
Biopejs – Sådan finder du de flotteste biopejse
Sponsoreret innhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Drømmer du også om at kunne nyde ilden fra en brændeovn eller en pejs, men har du ikke mulighed for at få dette i dit hjem? Så er du kommet til det rigtige sted, for her vil vi hjælpe med en lille miniguide til hvordan du finder de flotteste biopejse og hvordan du kan finde den biopejs som passer bedst til dit hjem.

Det er ikke nødvendigvis nemt at finde den flotteste og bedste biopejs til dit hjem og derfor kommer vi med lidt information omkring de forskellige biopejse.
 

Indendørs biopejs

En indendørs biopejs er en biopejs som du kan have indenfor. Fordi en biopejs bruger bioethanol som brændsel, så vil du kunne være helt tryg ved at bruge den indenfor, uden at være bange for giftig røg.

Det der også adskiller en indendørs biopejs sig fra en udendørs biopejs, er at den indendørs biopejs ofte også er mindre end de udendørs og derfor beregnet til at være indenfor, mens nogle af de udendørs primært er lavet til at passe til en terasse eller lignede, så man kan nyde dem udenfor.

Der findes mange typer indendørs biopejse, hvor nogle kan hænge fra loftet, mens andre kan stå på gulvet. Der findes også de helt store modeller, hvor de simpelthen bliver bygget ind i væggen og også bliver kaldet en indbygget biopejs. Disse koster dog også en del mere og er ikke bare lige en man får ind i lejligheden eller boligen, da de kræver en del arbejde, hvis huset eller lejligheden ikke allerede har det.
 

Udendørs biopejs

En udendørs bioipejs er generelt skabt til at stå udenfor, og kan ofte også bedre holde til dårligt vejr, uden at de går i stykker eller bliver grimme. De er også ofte en del større end dem man har indenfor da de gerne må fylde en anelse mere for rigtigt at få lyst op på terassen på de mørke aftner.

Når man køber en udendørs biopejs så findes der også en hel masse forskellige modeller, hvor nogle er høje, mens andre er lave og lange i stedet. Det du skal finde ud af når du skal finde en udendørs biopejs, er at finde den biopejs som du mener passer bedst til den placering du forventer den skal have. Hvis du har en stor terasse, så har du naturligvis mere plads til en større biopejs udenfor, end hvis du har en lille terasse til en lejlighed, hvor der helst bare skal stå en lille biopejs som kan bruges til hygge.
 

Bioethanol til biopejse

Udover at du skal finde en biopejs som enten skal være en indendørs eller en udendørs biopejs, så skal du også finde bioethanol, som skal bruges som brændsel til biopejsen. Der findes mange forskellige steder hvor du kan købe dette, men du skal bare finde noget bioethanol som har 96% sprit, så du er sikker på at kvaliten er god til dit behov, og især indendørs når du vil være sikker på at det skal være bedst.

 
Tags: