Blachman kritiserer seerne efter X Factor-finale

Blachman kritiserer seerne efter X Factor-finale

image title: 
Foto: Andrey Armyagov/123rf.com
Der var drama for alle pengene, da Morten Nørgaard fredag aften blev den endelige vinder af den tiende sæson af ’X Factor’ i Danmark. Den sympatiske, unge mand har hele vejen igennem været outsider, men i en tæt afgørelse sikrede han sig sejren foran Chili og favoritten Mia ved at få flest seerstemmer.
 
Det resultat skuffer Thomas Blachman, der endda overvejer, om han skal være med i næste sæson af ’X Factor’.
 
”Jeg skal lige tænke over det. For på en eller anden måde har seerne også dumpet elementært i dag. Det var en kollektiv dumpning af realeksamenen. Nu har vi kørt i ti år. Nu skulle vi videre til gymnasiet bagefter,” siger Thomas Blachman til DR.
 
LÆS OGSÅ: TILLYKKE: Morten vinder X Factor
 
Morten Nørgaard har fra starten været en stor seerfavorit på grund af sin specielle historie, sit generte ydre og en sangstemme, der ikke var lige så poleret som Blachmans to finalister.
 
”Hvad skal jeg sige? Jeg har gjort det så godt, jeg kan. Vi har leveret noget fuldstændig uhørt godt materiale med nogle fantastiske præstationer. Men der er også noget andet her,” lyder det fra Blachman, der fortsætter:
 
”Jeg prøver at gøre, hvad jeg kan med det, jeg tror på, som er kvalitet og musik, for fanden. Jeg vil skide på folks historier. Come on. Det er musik.”
 
På trods af nederlaget er Thomas Blachman fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden for både Chili og Mia, som han begge har store forventninger til.
 
Var Morten den rigtige vinder af ’X Factor’?

 
DR
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter