Blachman langer ud efter Lindberg

Blachman langer ud efter Lindberg

image title: 
Foto: Andrey Armyagov/123rf.com
Bølgerne gik højt under fredagens X Factor-liveshow, hvor specielt to af dommerne, Mette Lindberg og Thomas Blachman, var uenige og sendte stikpiller i retning af hinanden og deres deltagere.

Eksempelvis klandrede Mette Lindberg deltageren Chilis optræden for at mangle [RO1] liv, hvilket fik Thomas Blachman til at antyde, at hendes deltagere ikke kunne synge og derfor var gemt væk i pompøse sceneshows. Blandt andet den kommentar, mente Mette Lindberg, var over stregen:

”Vi har alle følelser og er engagerede, men jeg bruger meget energi på at tænke over, hvordan jeg leverer min kritik, der skal være konstruktiv. Det er nogle unge mennesker, som står på scenen og giver enormt meget af dem selv, så jeg kan godt forstå, at det rører dem og kan være svært at håndtere,” siger dommertrioens eneste kvinde.

LÆS OGSÅ: X Factor: Denne deltager ryger hjem i aften

Thomas Blachman er ikke overraskende uenig i kritikken, for uden hans indskydelser ville showet falde i niveau:

”Jeg skal ikke have mundkurv på. Det kaldes dialog og interaktion. Hvis man ikke kan holde det ud, så må vi over på TV 2. Så kan vi sidde og være de der røvsyge dommere, der sidder og hygger sig og snakker fis og ballade og lader hinanden snakke ud. Så er det sådan noget, man skal lave, men det er dårligt håndværk,” siger Thomas Blachman sandsynligvis med henvisning til TV 2’s ’Danmark har talent’.

Dommertrioens tredje medlem, Remee, er ikke meget for at deltage i mundhuggeriet, men han vil alligevel gerne give sit besyv med:

”Jeg har ikke rigtig orket at lade mig rive med, selv om det kan være svært nogle gange,” forklarer han og fortsætter:

”Én ting er at være en dårlig taber, men det er næsten værre at være en dårlig vinder. Man kan godt have lidt format og overskud til at anerkende bare én af de andres artister. Især når man er den mest heldige nogensinde og sidder med alle kuglerne,” siger Remee med henvisning til Thomas Blachman, der fik den talentfulde ungekategori.

Hvilken af dommernes side er du på?

Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: