Bliv coach og få en alternativ uddannelse, som giver dig stor livsindsigt

Bliv coach og få en alternativ uddannelse, som giver dig stor livsindsigt

Sponsoreret indhold

Måske du er nået til et punkt i livet, hvor du er klar til noget forandring? Måske du længe har været rigtig træt af dit arbejde, og mangler ny inspiration til dit liv? Der findes heldigvis flere måder, hvorpå du kan komme frem til dette. Nogle vælger at finde en ny fritidsaktivitet, som de begynder at gå op i med liv og sjæl, hvor nogle sætter sig et mål om at løbe et maraton og andre begynder at strikke. Der findes mange muligheder, og noget, som er blevet meget populært, er, at mange rigtigt gerne vil have en dybere indsigt i deres eget liv og potentiale. Derfor uddanner flere og flere sig til coach, fordi de netop ønsker at opnå denne indsigt. Hvis du er nysgerrig på, hvad du kan med sådan en uddannelse, kan du med fordel læse mere nedenfor.

Vil du gerne arbejde med dit eget potentiale?

Vil du gerne kunne lave forandring i dit eget liv, eller vil du gerne kunne hjælpe andre med at foretage en forandring i deres liv, så er coachinguddannelsen måske noget for dig. Med en uddannelse hos mindjuice får du kastet et lys over dine uopdagede talenter, samtidig med at du lærer at arbejde med de menneskelige talenter. Der findes mange forskellige coachinguddannelser, men mindjuice er godkendt af The International Coach Federation, som er verdens højeste rangerede kvalitetsstempel, hvilket er noget, som kun de færreste danske uddannelser er. Derfor sikres du den absolut bedste kvalitet og mest læring ved at uddanne dig hos dem.

Hvad lærer du på denne uddannelse?

Først og fremmest finder du frem til den bedste side af dig i et styrkende fællesskab, hvor du derudover er sikret en uddannelse af utrolig høj kvalitet, hvor der er plads til alle uanset erfaring og baggrund. Uddannelsen består af fem moduler af tre dages varighed, som består af både teori, cases og øvelser. I løbet af uddannelsen vil du opdage dine egne evner, og du vil begive dig ud på en rejse, hvor du lærer dig selv meget bedre at kende. Hvis dette lyder tiltalende, så bliv coach hos mindjuice.

Ønsker du i stedet coaching fra andre?

Hvis du ikke er interesseret i at blive uddannet coach, men stadig ønsker at opnå dybere indsigt i dine egne evner, kan dette stadig lade sig gøre. Ved at få coaching kan du få udviklet nye egenskaber, og du bliver mere sikker på dine mål for fremtiden. Du får en coach, som kan støtte dig og skubbe dig frem mod en videre udvikling, hvilket kan være svært at gøre selv. Derfor kan coaching helt klart anbefales, hvis du ønsker forandring i dit liv.