Blomsterberg afviser falske rygter

Blomsterberg afviser falske rygter

image title: 
Foto: Naruedom Yaempongsa/123rf.com
Det vakte stor opsigt, da Mette Blomsterberg i denne uge meddelte sit stop som dommer i DR’s populære program, Den Store Bagedyst. Efterfølgende blev der spekuleret i årsagerne til stoppet, og det har fået Mette Blomsterberg til tasterne.
 
Dele af pressen mente nemlig at vide, at begrundelsen for stoppet skyldtes økonomiske trængsler, men det vil den nu tidligere dommer ikke høre tale om:
 
”Som nogen sikkert har læst i den "knap så troværdige" kulørte ugebladspresse, så er jeg åbenbart nærmest ved at gå fallit, og ingen vil længere besøge min café & konditori i Lyngby, eller bruge mit bageudstyr, dejprodukter eller mine frosne desserter...!!!” skriver Mette Blomsterberg på sin Facebook-side og fortsætter:

”Men skal jeg fortælle jer en "hemmelighed" – kun mellem os; det passer ikke..
Når man vælger ikke at tale med denne del af pressen, så får de hurtigt andre, "sjove" vinkler på historien – de er mega kreative – dén ros skal de da ha'…”
 
LÆS OGSÅ: Populær TV2-vært stopper
 
I Facebook-opslaget erkender Mette Blomsterberg godt nok, at det har krævet et banklån at starte caféen i Lyngby op, men hun finder det til gengæld mærkværdigt, at hun skulle sige sit godt betalte job som dommer op, hvis hun var ved at gå fallit.
 
Årsagen til det pludselige stop er nemlig af en helt anden, mere positiv karakter:
 
”At jeg ikke blir' dommer i næste Bagedyst er jo netop for at jeg så vil lave alt muligt andet – lige nu skriver jeg blandt andet på en opskriftsbog og har allerede 63 idéer/overskrifter som skal afprøves... Dét ka' I godt begynde at glæde jer til...” skriver Mette Blomsterberg på Facebook.
 
Tror du på Mette Blomsterbergs forklaring?
 
Se og hør
 
Tags: