Blottet på nettet på første date

Blottet på nettet på første date

image title: 
Foto: Pixabay
Anne Thériault er en canadisk forfatter, som for nylig sad på en kaffebar og overhørte en sjov, akavet og ekstrem pinlig date mellem en mand og en kvinde.
 
Hun valgte at gengive hele deres samtale på Twitter mens den stod på, så folk kunne følge med i de akavede øjeblikke. 
 
“Ser et par på, hvad der ser ud til at være en forfærdelig første kaffedate ved bordet ved siden af mig. Fyren er ligesom alle andre selvoptagede forfattere,” sådan lød den første melding på Twitter.
 
LÆS OGSÅ: Du ser klam ud uden make up
 
Historien fortsætter med, at pigen på daten spørger ham om nogle forskellige ting, men han fortsætter uhæmmet med kun at snakke om sig selv:
 
“Det er virkelig hårdt at skrive. Det ved folk ikke. Det kræver, at man søger meget indad, og man kæmper meget med sine dæmoner,” lyder et direkte citat fra fyren.

Udover konstant at snakke om sig selv og kritisere kaffen, åbner han op for emner, som ikke er den bedste idé at snakke om på første date:
 
“Mange af mine venner får børn nu, men jeg ved ikke... *griner selvbevidst* Jeg kan knapt tage vare på mig selv, og da slet ikke en baby,” lyder det ærligt fra fyren.
 
LÆS OGSÅ: Ny trend har fatale konsekvenser
 
Den pinlige date får en meget brat afslutning, da pigen pludselig ‘får en sms fra sin mor’, og derfor desværre bliver nødt til at tjekke, at ‘moderens komfur ikke er tændt, mens hun er til møde’.
 
“Jeg skulle rigtigt arbejde, da jeg besluttede mig for at dokumentere daten. Fyren er den perfekte stereotype på en trist, selvoptaget forfatter, der kom til live,” fortæller canadiske Anne Thériault senere til Mashable.
 
Er det okay at offentliggøre og snakke om andres samtaler og dates på sociale medier? Hvad mener du om det Anne Thérilault gjorde?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: