Boligsiden kan hjælpe dig med at købe eller sælge bolig

Boligsiden kan hjælpe dig med at købe eller sælge bolig

Der er stigende boligmangel i Danmark. Mange leder i månedsvis efter et sted at bo og ventelister til diverse andelsboligforeninger er så lange, at det næste ikke giver mening at skrive sig op. Mange danskere vælger at flytte ind til de store byer.
Nogen gør det for at få en uddannelse, noget for at få fat i det helt rigtige job og nogle gør det for at finde kærligheden. Uanset årsagerne er tendensen helt klar: folk flytter i hobevis mod byerne. Og selvom der er mange nybyggeri under konstruktion i hver eneste bydel af hver eneste større by i landet, kan byggerierne slet ikke følge med alle de nye tilflyttere.
Og hvad skal netop du gøre hvis, hvis du er så uheldig at være én af de mange der mangler en bolig? Du kunne selvfølgelig købe dig et telt og slå op i en skov, eller putte dig i en sovepose på en af byernes mange parkbænke, men det er ikke en særlig velset eller fremtidssikret løsning. Eventuelt kan du tjekke sit netværk og se om nogle har et værelse at udleje, eller om nogle sælger en hel bolig.
Den strategi virker for nogle få, men du skal være ekstremt heldig hvis du tilfældigvis har en bekendt der sælge, for slet ikke at tale om hvor usandsynligt det er, at det de sælger, lever op til ens krav om pris, størrelse, beliggenhed og så videre.
Den helt klar bedste løsning er at gå ind på Boligsiden, som kan hjælpe med at belyse de muligheder der gemmer sig rundt omkring i byen. Her kan du finde talrige boliger, og du kan sorterer dem ud fra dine specifikke behov, så du ikke skal spilde din tid på at kigge en masse irrelevante udbud igennem.

Kan være svært at sælge

Selvom der er boligmangel, kan det desværre også være ret svært at sælge sin bolig. Du kunne gå til en ejendomsmægler, men de tager en procentdel af de mange penge som boligen bliver solgt for.
Desuden er det også blevet upopulært at købe gennem ejendomsmæglere, da køberne ikke stoler på dem og ved at hvis der har været brug for en mægler, vil det sige at boligen ikke er det værd som de prøver at sælge for dem.
Det er meget mere populært at købe boliger direkte fra den tidligere ejer, fordi det er bedre for både køber og sælger. Men hvordan sælger man uden en mægler? Det er nærmest umuligt at vide hvad ens bolig er værd, og ligesom det ikke er sikkert at nogen i ens netværk er ved at sælge når man gerne vil købe, er det heller ikke sikkert at nogen i ens netværk er på udkig efter at købe, når du er klar til at sælge.
Hvis du bor i en lille by og skal sælge sit hus, kan det virke helt umuligt, da folk ikke står ved bygrænsen med et skilt og spørger om bolig. Men der er ingen tvivl: der sidder nogen derude der drømmer om at købe netop din bolig. Her kan Boligsiden hjælpe dig. Gennem Boligsiden er din bolig nu synlig for alle boligsøgende fra Møn til Skagen, og du kan finde den helt rigtige køber - ligesom de kan finde deres drømmebolig.
Det er en jungle på boligmarkedet og du skylder dig selv at få alt den hjælp, som du overhovedet kan få fingrene i. Om du bor i København, Aarhus, Struer eller Hvide Sande, så er hjælpen at finde på Boligsiden, i alle mulige forskellige købs- eller salgssituationer. Boligsiden har alle de fordele og muligheder, som du ved du har brug for, og endda også alle de fordele og ulemper, som du ikke vidste du havde brug for. Find mere om Boligsiden på husoghaveliv.dk
Tags: