Bolledukker til pædofile – de ligner børn

Bolledukker til pædofile – de ligner børn

image title: 
Foto: Dmitriy Cherevko/123rf
Japaneren Shin Takagi, der selv har seksuelle fantasier om børn, stiftede for mere end 10 år siden firmaet Trottla, der producerer sexdukker, som ligner børn helt ned til femårs-alderen. Han mener, at dukkerne kan være med til at stoppe pædofile fra at begå overgreb mod børn.

”Vi bør indse, at det ikke er muligt at ændre folks feticher. Jeg hjælper personer med at udleve deres lyster på en lovlig og etisk korrekt måde. Det er ikke værd at leve, hvis man skal leve med undertrykte lyster,” siger Takagi ifølge det amerikanske medie The Atlantic.

Takagi fortæller yderligere, at han har fået henvendelser fra både læger, skolelærere og selv kendisser, der alle tilkendegiver, at dukkerne er med til at stoppe dem fra at begå overgreb mod børn.

Kuno Sørensen, der er psykolog hos Red Barnet, mener, at tanken om sexdukker til pædofile er ”tillokkende, fordi det ikke går ud over rigtige børn, og den pædofile får afløb for sine lyster uden at skade nogen.”

Alligevel forholder Kuno Sørensen sig kritik over for dukkerne:

”Min bekymring er, at det flytter nogle grænser, så dukkerne på et tidspunkt ikke bliver nok, og de så opsøger børn, som det går ud over,” siger han til BT.

Han mener, at pædofile kan inddeles i to grupper: Dem der reelt er pædofile, og dem der opsøger og begår overgreb på børn, fordi der ikke tør indlede et forhold en voksen.

Han mener derfor, at pædofile bør tilbydes samtaler med sexologer, der skal hjælpe de pædofile med at rette seksualiteten i den rigtige retning.

Hvad mener du om ideen med sexdukker, der forestiller børn?

BT
Tags: 
Nøgleord: