Bortadopteret søn bragte par sammen efter 37 år

Bortadopteret søn bragte par sammen efter 37 år

image title: 
Foto: Ingvar Bjork/123rf.com
Patrick Giblin fra USA blev adopteret som spæd. Hans forældre var teenagere, da de fik ham, og deres forældre tog beslutningen på deres vegne, adskilte dem og forbød dem i at se hinanden igen. Inden han blev taget fra sin biologiske mor, hviskede hun til ham: ”En dag vil jeg se dig igen.”
 
Da Patrick som voksen selv fik en søn, gik tankerne om at finde de biologiske forældre i gang. Det endte i et sandt eventyr.
 
”Det var drevet både af nysgerrighed og et ønske om at kende min baggrund,” fortæller Patrick Giblin. Han kontaktede adoptionsbureauet, som stadig havde moderens kontaktinformationer, som hun havde givet dem, da Patrick var 18.
 
Patrick Giblin blev som barn adopteret af to forældre, som ifølge ham selv var helt vidunderlige. Men moderen døde i 1989, da han var 11 år gammel, og hans adoptivfar giftede sig senere med en anden kvinde.
 
”Jeg vidste, at det ikke var sikkert, jeg kunne finde dem eller få kontakt, og at det kunne være, det ikke kom længere end det, så hver eneste overraskelse undervejs har bare gjort det større, siger Patrick Giblin til tv-showet Today, skriver amerikanske MailOnline.
 
I løbet af 20 minutters søgen på Facebook havde Patrick fundet sin biologiske mor.
 
LÆS OGSÅ: Fremmed mand lagde mystisk besked på kvindes Facebook
 
”Jeg vidste det øjeblik, jeg så billedet, jeg havde fundet den rette person,” fortæller Patrick Giblin. Og ganske rigtigt, det var hans biologiske mor, som han ikke havde set, siden han blev bortadopteret.
 
Ikke nok med det, så var moderen i stand til at finde Patricks biologiske far. Forældrene havde ikke talt sammen i 35 år, men de havde været kærester som teenagere, og det var Patrick et resultat af.
 
Moderen Stephanie var siden blevet gift, og Patrick nåede også at møde parret. Dog døde manden kort tid efter, og Stephanie blev enke.
 
Da Stephanie kontaktede Patricks far, Todd Ripple, var han ved at blive separeret fra sin kone.
 
”Min biologiske far var ved at blive separeret, og som tiden gik genoptog min mor og far det forhold, de havde haft, da jeg blev født - og ja, du gættede det - de fandt sammen igen,” fortæller en begejstret Patrick Giblin.
 
”For nylig blev de endda gift. Det er surrealistisk for os alle sammen på den mest fantastiske måde. Vi ses tit alle sammen,” siger Patrick Giblin, der også fortæller, at hans biologiske forældre også har besøgt Patricks adoptivfar.”
 
Er det okay, at forældre tvinger deres teenagebørn til at bortadoptere?
 
TV 2
 
 
Tags: